Michelle Pfeiffer, veşnic tânără! Ce bine arată la 59 de ani!

12 mai, 2017
Michelle Pfeiffer tinerete jpeg

În cei peste 30 de ani de carieră la Hollywood, Michelle Pfeiffer a învăţat, cu siguranţă, cum să-şi facă apariţia pe covorul roşu şi să captiveze toate privirile celor din jur. Aşa s-a întâmplat şi, ieri, pe când actriţa a luat parte la premiera din New York a peliculei ”Wizard of Lies”.

Michelle Pfeiffer arată minunat la 59 de ani

O apariţie fără cursur! Aşa au catalogat criticii de modă look-ul lui Michelle Pfeiffer afişat la premiera filmului său, care a avut loc, ieri, la New York. Actriţa a purtat la acest eveniment un outfit cu influenţe masculine, all-black, căruia, însă, i-a dat savoare şi grandoare prin silueta silfidă, machiajul discret şi accesorizarea impecabilă.

Michelle Pfeiffer a strălucit la premiera filmului ”Wizard of Lies”

Văzând-o strălucind nu putem să nu ne întrebăm ce face Michlle Pfeiffer de arată atât de bine la cei 59 de ani. Ei bine, nu ştim dacă mai apelează şi la unele trucuri pentru diferite apariţii publice, însă ştim sigur că stilul ei de viaţă este unul foarte sănătos şi bine gândit. Michelle este vegană de foarte mulţi ani şi spune că asta a ajutat-o să îmbătrânească frumos şi natural. ”Să mănânci vegan e mult mai sănătos. Aşa eviţi o mulţime de toxine care ţi-ar putea îmbătrâni pielea şi corpul. Am observat o schimbare la puţin timp după ce am devenit vegană. Tot ce a fost nevoie să fac a fost să mănânc fructe şi legume.”, a declarat Michelle într-un interviu pentru publicaţia online Urbanette.com.

Alături de producătorul filmului, Robert De Niro

Aşadar, acesta este secretul graţie căruia Michelle arată la fel de bine precum arăta în primii ani de carieră, pe când juca în filme precum ”Scarface” (1983) sau ”Minţi periculoase” (1995).

Michelle Pfeiffer şi soţul ei, David Kelley

La evenimentul de ieri, Michelle a venit însoţită de soţul ei, David E Kelly, cu care e căsătorită încă din 1993 şi cu care are doi copii: Claudia Rose Pfeiffer (24) şi John Henry Kelley (22 de ani).

foto: Getty / SplashRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia