Mick Jagger a sedus-o pe bona copiilor săi în timp ce soţia sa se afla în camera alăturată. Artistul ar fi avut relaţii cu peste 4000 de femei

10 martie, 2022
6 mic5 jpg jpeg

Mick Jagger rămâne unul dintre cei mai mari artişti rock, dar amorurile sale intrigă şi astăzi. Artistul a ajuns la un moment dat să o înşele pe Jerry Hall, partenera sa de viaţă, cu bona copiilor.

Averea şi faima lui Mick Jagger sunt copleşitoare, dar nici poveştile sale amoroase nu pot fi trecute cu vederea.

Cântăreţ, compozitor, actor şi producător englez, Jagger  a fost căsătorit o singură dată. Cu toate acestea, el s-a iubt cu numeroase femei, inclusiv cu Jerry Hall, cu care a bifat cea mai lungă relaţie a sa.

Înainte de a simţi succesul ca solist al trupei Rolling Stones şi a câştiga astfel simpatia admiratoarelor, Jagger nu avea prea mare trecere în rândul femeilor. Mick reuşea să se impună la şcoală, pentru că avea o inteligenţă remarcabilă, o trăsătură pe care profesorii săi o admirau, dar nu era un bărbat frumos. De fapt, colegele îl considerau urâţel. La acea vreme, mama lui lucra pentru un brand de cosmetice din Marea Britanie. Jagger, în vârstă de 16 ani, a folosit situaţia pentru a atrage fetele acasă. Le-a invitat să încerce produsele şi chiar le-a permis să îl machieze. Treptat, solistul „Rolling Stone” a devenit un idol pentru numeroase generaţii şi a ajuns să nu mai aibă adversar pe scenă.

În consecinţă, şi-a creat stilul de viaţă pe care şi-l dorea şi a început să aibă mai multe partenere sexuale. Potrivit biografului său, Christopher Anderson, Jagger s-a culcat cu aproximativ 4000 de femei în timpul vieţii sale. Starul rock îşi satisfăcea fanteziile indiferent dacă era căsătorit sau într-o relaţie. 

Astăzi, are opt copii cu cinci femei diferite. Iată câteva informaţii despre relaţia lui cu Jerry Hall, mama celor patru copii ai săi!

Relaţia lui cu Jagger cu Jerry Hall a fost cea mai lungă şi a avut de toate, infidelitate, despărţiri şi împăcări. Cei doi s-au întâlnit în timp ce erau implicaţii în alte relaţii. Jagger era căsătorit cu Bianca, iar Hall era logodită cu Bryan Ferry. În biografia ei din 2010 „Jerry Hall: My Life in Pictures”, Hall a susţinut că Ferry îl admira pe Jagger şi i-a devenit prieten. „Bryan a fost flatat de atenţia lui Mick, dar şi-a dat seama că era îndrăgostit de mine”. În 1979, au anulat logodna, iar Hall, în vârstă de 20 de ani, care a lucrat ca model şi mai târziu a devenit actriţă, a început să se întâlnească cu Jagger, în vârstă de 36 de ani.

S-au logodit, dar până în 1982 ea a încheiat relaţia cu Jagger după ce s-a îndrăgostit de un crescător de cai, Robert Sangster. 

Un an mai târziu, s- au împăcat şi au avut primul copil, pe Elizabeth. Hall îşi dorea însă să se căsătorească. Pe 21 noiembrie 1990,  şi-au împărtăşit jurămintele într-o ceremonie hindusă, care a avut loc pe plajă. Cu toate acestea, noua postură nu l-a împedicat pe cântăreţ să îşi continue aventurile. După naşterea fiului lor, Gabriel, cuplul a angajat o dădacă, pe Claire Houseman. Prima întâlnire dintre dădacă şi Jagger rămâne memorabilă.

Ea şi-a amintit că el a ieşit dezbrăcat şi a întâmpinat-o cu o strângere de mână, în timp ce soţia lui, Hall, stătea în pat cu copilul lor, fără să tresară. :

„Următorul lucru pe care îl ştiu, el că el şi-a întins mâinile şi a spus: „Bună, sunt Mick”. Nu părea stânjenit... Totul părea ireal. Cât despre Jerry: Ea nu a spus un cuvânt".

Houseman şi-a întâlnit a doua zi şeful în bucătărie. A ajuns să fie sedusă de el în timp ce soţia sa se afla în camera alăturată. Chiar şi ea se declară şocată de comportamentul lui.

“Bucătăria era atât de mică încât ne-am tot ciocnit unul de altul. Ne-am sărutat cu pasiune. Apoi totul a devenit neclar. Mick s-a întors însă la soţia lui". Era doar o chestiune de timp până când Hall avea să descopere demonii soţului  său. La doi ani după nunta lor hindusă, actriţa s-a separat de Mick, susţinând că acesta a avut o aventură cu Carla Bruni (care a devenit mai târziu Prima Doamnă a Franţei). La scurt timp după ce i-a născut al treilea copil, Georgia May, cântăreaţul a părăsit-o pentru amanta sa, Carla Bruni. „Pot confirma că suntem separaţi şi presupun că vom divorţa. Mă doare prea mult ca asta să continue”, a spus ea atunci.

În ciuda acuzaţiilor lui Hall şi a zvonurilor despre aventura cu Jagger, Bruni a negat orice implicare romantică cu artistul şi a făcut o declaraţie prin intermediul unui post de ştiri:

"Este o fosilă. Soţia lui îl poate păstra". Comportamentul lui s-a înrăutăţit, iar în 1999, aventura sa cu un fotomodel, Luciana Morad, a dus la naşterea celui de-al cincilea copil şi la sfârşitul relaţiei cu Hall.  Acesta a fost ultima picătură pentru actriţă, mamă a patru copii. Fără ezitare, ea a depus actele de divorţ, dar a descoperit că ceremonia hindusă pe care o avusese cu Jagger nu valora nimic din punct de vedere juridic.

După despărţire lor, cei doi au avut o relaţie destul de lină şi au ajuns să fie vecini. “Este cel mai fabulos fost soţ. Este extrem de generos. Nu ne certam niciodată în privinţa copiilor. Ne adorăm unul pe altul”.

"Fosta doamnă Mick Jagger -- am urât asta. Ce titlu. Asta sunt? Acum este actriţa Jerry Hall. Slavă Domnului că sunt din nou eu însumi. Eram celebră înainte să-l cunosc, ştii", spunea ea.

Hall s-a căsătorit cu Rupert Murdoch în 2016 şi au un copil.  Pe de altă parte, Jagger, în vârstă de 78 de ani, se bucură de relaţia cu iubita sa mult mai tânără, Melanie Hamrick. Sunt împreună de mulţi ani, dar încă nu s-au căsătorit. Cei doi au un fiu, pe Deveraux. Jagger are opt copii, dintre care doi au venit pe lume înainte de relaţia lui cu Hall. Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg