Mick Jagger și-a dezmoștenit primul copil. Fiica fusese concepută cu muza hitului Brown Sugar

20 mai, 2022

În urmă cu 51 de ani, superstarul rock și-a dorit să devină tata pentru prima dată. Și-a convins iubita să aducă pe lume un copil, însă s-a răzgândit încă de pe vremea în care se încheiase de-abia primul trimestru al sarcinii.

image

Mick Jagger a cunoscut-o pe Marsha Hunt în 1969, când frumoasa femeie de culoare juca rolul principal din musicalul Hair. Rockerul a fost cucerit pe loc de farmecul ei și, drept urmare, i-a propus să apară pe coperta single-ului lor Honky Tonk Women. Cu toate că ea l-a refuzat, Mick a insistat, apărând în fața ușii apartamentului ei câteva zile mai târziu.

Deloc surprinzător, cei doi au început, la scurt timp, o relație amoroasă, în ciuda faptului că Jagger nu se despărțise încă de iubita sa, Marianne Faithfull. Un lucru îmbucurător este că Mick i-a pus apoi în vedere lui Faithfull că nu mai formează un cuplu din moment ce idila lui cu Hunt devenea tot mai serioasă.

Dorința de-a deveni tată

De fapt, Jagger se îndrăgostise atât de profund de Marsha, încât a compus pentru ea hitul Brown Sugar. Totuși, chiar și amorezat până peste cap, rockerul a început să-și dea seama că-i ducea dorul fiului lui Faithfull, cu care se înțelegea de minune. Și, tocmai pentru că își dorea și el un copil al lui, a convins-o pe iubita lui să-i ofere unul. În 1970, Hunt era deja gravidă cu primul copil al lui Mick Jagger, după cum ne informează I Love Old School Music.

Totuși, n-a trecut mult timp până când Mick s-a răzgândit. De-abia trecuse primul semestrul de sarcină al iubitei sale și rockerul nu-și mai dorea să se concetreze pe apariția unui copil în viața lui, ci și-a propus să revină la vechea lui viață, când se bucura de atenția primită din partea admiratoarelor lui.

image

Jignită de comportamentul iubitului său faimos, care o neglija cu insistență, Marsha s-a mutat din casa în care locuia cu Mick. Și, în momentul în care a venit pe lume fiica lor, Karis, pe 4 noiembrie 1970, Jagger era deja bine-mersi în compania altei femei.

Certurile dintre cei doi părinți s-au intensificat din moment ce Mick susținea sus și tare că nu voia să aibă nimic de-a face cu Marsha și fiica lor. Și indiferența lui față de primul său copil a mers atât de departe, încât, atunci când fetița de numai 2 ani s-a ars, din greșeală, cu ceai fiert, starul muzical nici măcar n-a vrut să acopere costurile tratamententului micuței.

Mai multe pentru tine...

Într-un final, Marsha s-a hotărât să-l dea în judecată pe tatăl nepăsător în 1973, care ar fi fost de acord că plătească 16.125 de dolari pentru fetița lui cu condiția ca Hunt să semneze că micuța Karis nu era biologic a lui Mick Jagger.

Responsabilități paternale

Totuși, un judecător din Los Angeles a hotărât, în urma probelor avute în ianuarie 1979, că rockerul era cu adevărat tatăl fetiței și, drept urmare, l-a pus să plătească 1.500 de dolari pe lună pentru întreținerea minorului.

Cei doi părinți nu s-au mai văzut o perioadă, abia când Hunt a fost diagnosticată cu cancer de sân, în 2004, au reluat legătura. Însă s-au certat din nou în 2012, când Marsha a licitat câteva scrisori personale primite de la el și a primit, pentru ele, 300.000 de dolari.

În toată acea perioadă complicată pentru cei doi părinți, Jagger a dezmoștenit-o pe Karis. Cu toate astea, primul lui copil, care are acum 51 de ani, a fost cea care i-a fost alături starului rock în cea mai întunecată perioadă din viața lui, în 2014, când și-a pierdut fosta iubită, pe L’Wren Scott. Karis a lăsat deoparte toate neînțelegerile cu tatăl ei și l-a ajutat pe acesta să organizeze înmormântarea fostei lui partenere de viață și l-a sprijinit pe acesta în cele mai grele momente din viața lui.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg