Mick Jagger, victima unei escrocherii sentimentale

9 octombrie, 2016
"Vinyl" New York Premiere   Arrivals jpeg

La 73 de ani, legendarul rocker nu arde de nerăbdare să experimenteze din nou partenitatea. În schimb, iubita lui de 30 de ani chiar asta-şi doreşte: să devină mamă şi milionară în acelaşi timp!

Artistul are 73 de ani

Ce dezamăgire, ştiu! După ce, în tinereţea lui nebună, i-au căzut la picioare mii de femei – printre care Carla Bruni, Angelina Jolie şi Uma Thurman – acum cuceritorul de altădată e la cheremul unei balerine – drăguţe, ce-i drept, dar doar atât –, care numai că nu-l pune să meargă pe poante în prezenţa ei. Şi asta doar pentru că urmează să-i dăruiască un copil în decembrie. De parcă ar fi primul moştenitor al vocalistului de la The Rolling Sto­nes! Nici vorbă, este al optulea! Şi-atunci de ce ar mai sări omul în sus de bucurie?! Să schimbi scutece şi biberoane la 73 de ani, cât are în prezent Mick Jagger, nu pare o idee prea bună. Chiar asta le spune şi el prietenilor lui. Ba că nu-l încântă statutul de proas­păt tătic pe care o să-l primească cât de curând, ba că n-are de gând să răspundă felicitărilor primite de la apropiaţi cu privire la sarcina iubitei lui. Şi nici nu plănuieşte să o ia de soţie pe cea care-i va dărui un mini-Mick. Totuşi, de unde atâta lipsă de entuziasm? Nu e cazul să dăm vina pe respon­sabilităţile părinteşti care-l pot copleşi pe viitorul tătic, cu siguranţă ditamai legenda rock îşi permite să angajeze câte dădace şi menajere e nevoie ca să nu simtă prezenţa unui nou-născut în casă. Poate simte, din partea gravidei, nu atât instinctul matern, cât mai ales impulsul de-a profita de pe urma celui mai bine plătit cântăreţ din lume la ora actuală. Iar el, artist sensibil, a picat fix în plasa ei!

Melanie Hamrick

Această iubita însărcinată a lui Jagger, pe numele ei Melanie Hamrick, este o balerină de 30 de ani, adi­că la final de carieră. N-a realizat ea mare lucru în viaţă, dar nici nu e timpul pierdut. Şi cum poate să-şi asigure mai bine viitorul decât găsind un sponsor pe viaţă?! Zis şi făcut! „Coincidenţa“ face ca, în 2014, Melanie să se mute fix în clădirea în care Mick Jagger avea un penthouse şi să se întâlnească apoi constant cu vecinul tot din „întâmplare“. Cum a întrezărit o urmă de interes în privirea bărbatului receptiv la farmecul femi­nin, i-a şi dat papucii logodnicului ei de-atunci, dansa­torul Jose Carreño, şi s-a arătat pe loc disponibilă. De fapt, a devenit nedespărţită de Mick. A refuzat chiar şi contracte bănoase numai de „dragul“ lui. Devotamentul ei a culminat cu testul de sarcină pozitiv pe care i l-a servit, într-o bună zi, iubitului ei. Ka-Ching! Încântată peste poate, a anunţat pe toată lumea că, gata, şi-a găsit menirea, va fi mamă full time şi renunţă definitiv la carieră. Fericită, le-a spus celor de la „W“ că are o rela­ţie cu Mick Jagger, după care a trâmbiţat online apari­ţia sarcinii. Şi, cireaşa de pe tort, l-a convins pe viito­rul tătic să „investească“ în viitorul copilului lor şi să-i doneze micuţului – vorba vine „micuţului“, mamei, de fapt – nu mai puţin de 15 milioane de dolari şi o casă la cheie. Ei, s-a mişcat bine balerina, nu?

foto: getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg