"Micuţa Picasso" are o familie adorabilă

5 februarie, 2018
Micuta Picasso Alexandra Nechita familie Dima Tevva (1) jpeg

Alexandra Nechita este acum o femeie frumoasă şi este mămica unei fetiţe drăgălaşe. Uite cum arată familia ei din America.

image

Toată lumea o cunoaşte drept "Micuţa Picasso", numai că pictoriţa şi, mai nou, sculptoriţa Alexandra Nechita a ajuns la vârsta maturităţii. Născută la Vaslui, în 1985, Alexandra trăieşte de la doi ani în Statele Unite şi acolo şi-a dezvoltat talentul artistic. Între timp, lucrările ei au făcut înconjurul lumii, fiind un artist plastic recunoscut la nivel mondial şi ale cărei picturi au ajuns în casele unor vedete precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cel mai scump tablou al ei s-a vândut cu 400.000 de dolari şi a fost cumpărat de un colecţionar privat.

image

La cei 32 de ani ai săi este căsătorită cu Dima, alături de care trăieşte de 13 ani, şi este mămica unei fetiţe, Tevva, care a împlinit 3 ani.

image

În toamnă, a revenit în România pentru a-şi expune prima colecţie de sculpturi, al cărei vernisaj a avut loc pe peluza din faţa Ateneului Român.

Întrebată atunci cum a schimbat-o venirea pe lume a fetiţei sale,

, Alexandra Nechita a răspuns că: "Experienţa maternităţii mă completează. Ca să răspund pe larg, despre toate schimbările, mi-ar trebui zile întregi", a spus ea pentru Click!.

image

"În primul rând, când eşti părinte, nu mai percepi lumea şi viaţa doar prin prisma ta şi a nevoilor tale. O altă fiinţă îşi face loc în viaţa ta, devine o prioritate. Cred că cea mai importantă schimbare a fost aceea că am simţit nevoia de a mă dedica, pentru prima oară în totalitate, vieţii de familie. Am avut întotdeauna tendinţa de a mă lăsa absorbită de munca mea. Când a apărut Tevva, am simţit că pot să iau lucrurile mai uşor şi că vreau să mă bucur pe deplin de experienţa aceasta, petrecând timp cu ea şi cu familia noastră. Sunt transformări uriaşe cele pe care le parcurge o femeie care devine mamă: de la cele fizice, la cele emoţionale. Înveţi despre tine, lucruri pe care nu le bănuiai: că eşti capabil de foarte multă iubire, de foarte mult altruism, că poţi să te bucuri de cele mai mici lucruri, prin ochii copilului tău, dar şi că nu poţi controla totul şi nu poţi face totul perfect. E important să accepţi asta. Printre lucrurile cele mai frumoase este sentimentul că ai puteri supranaturale, pentru că eşti, ca mamă, eroul copilului pe care îl creşti."

Iată câteva instantanee din colecţia de fotografii de familie a Alexandrei Nechita.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia