Mignonele de la Hollywood. Aceste vedete sunt atât de mici, încât îşi pot cumpăra haine din magazinele pentru copii!

7 februarie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Au o personalitate impunătoare, averi enorme şi o carieră impresionantă, dar o înălţime... micuţă. Iată cine de-abia trece de un metru şi jumătate în entertainmentul american!

Lady Gaga are 1,55m

Parcă nu-i lipseşte niciun centimetru, nu?...

Este destul de greu de aflat înălţimea vedetei pop, având în vedere că poartă, de cele mai multe ori, nişte costume atât de sofisticate şi nişte încălţări atât de ciudate. Nu mai vorbim de atitudinea pe care o afişează – cea de femeie ooo, atât de puternică! Ce mai, suntem induşi în eroare de cele mai multe ori! Pentru că nu ne-am imaginat ca această cântăreaţă să nu aibă nici măcar 1,60m! Nu e de mirare că alege mai tot timpul pantofii aceia cu toc imens şi nu o vedem niciodată pe divă în şlapi, nu?

Priveşte doar în sus!

Jada Pinkett Smith are 1,52m

Ştie să-şi mascheze - prin haine - defectul...

Ei, dar se poate să avem de-a face cu vedete şi mai mici decât Lady Gaga! Soţia lui Will Smith, de pildă, este mignonă. Pe lângă partenerul ei de viaţă, ea pare întotdeauna destul de micuţă, însă şi el e foarte înalt. În plus, le stă atât de bine împreună! El pare că o protejează şi o potenţează pe soţia lui oriunde îşi fac apariţia împreună. Nu mai vorbim de copiii ei, care deja o depăşesc pe mama lor în înălţime. Jaden este cu un cap mai mare decât Jada, iar Willow urmează probabil acelaşi tipar. Hm, ce ţi-e şi cu copiii din ziua de azi!

Fără nici un complex!

Reese Witherspoon are 1,55m

Micuţă, dar bine proporţionată!

Când actriţa stă lângă colega ei de serial (Big Little Lies), Nicole Kidman, care are nu mai puţin de 1,80, se vede cu ochiul liber că Reese nu are deloc o înălţime impresionantă. Totuşi ne surprinde că nu are nici 1,60m, pentru că, în toate filmele în care a jucat, nu iese în evidenţă acest lucru. Bine, aici contribuie şi mişcările de cameră, care o pot avantaja pe actriţă…

Mamă şi fiică? Diferenţa de înălţime este evidentă!

Kristen Bell are 1,55m

image

Soţul ei, Dax Shepard, are aproape 2m (1,88m mai exact), iar ea nici măcar 1,60m nu are, aşadar, în cazul ei, parcă am bănuit cât de petite este. Dar nici că ne pasă! Cei doi actori par că se distrează de minune împreună, încât diferenţa de înălţime dintre ei nu pare deloc un impediment. Dimpotrivă. Este un acel ceva care îi face şi mai simpatici!

Nu-i aşa că pare că are picioare interminabile? E doar o aparenţă!

Kylie Minogue are 1,52m

Asimetria păcăleşte ochiul, iar ea ştie bine asta...

Cariera ei se extinde deja pe 25 de ani, Kylie făcându-şi debutul în rolul Charlene, din Neighbours, după care a înregistrat succes după succes pe plan profesional. Cu alte cuvinte, în ochii noştri e un artist mare, care ne-a impresionat, de lungul anilor, în mod repetat. Iar înălţimea ei micuţă n-a făcut decât să îi întregească şi mai bine farmecul personal. Parol!

Up, up she goes!

Mary-Kate Olsen are 1,52m & Ashley Olsen are 1,55m

Una mai mică decât cealaltă!

Gemenele şi-au început cariera actoricească odată cu apariţia lor în serialul Full House, când erau doar nişte fetiţe micuţe şi simpatice foc. Şi, culmea!, de atunci parcă nici nu prea au mai crescut mult! Zău! Au cucerit lumea fashion – dezvoltând un adevărat imperiu în acest domeniu! – au făcut averi considerabile, însă parcă au rămas pe loc cu înălţimea. Sunt mignone, dar nişte adevărate forţe în showbiz-ul american! Aparenţele chiar că înşală!

Se vede cât de mici sunt gemenele doar în comparaţie cu sora lor, Elizabeth OlsenRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg