Mihaela Borcea, mesaj de dragoste pentru cel care i-a luat locul lui Cristi Borcea: "Dragostea mea pentru tine este veşnică"

23 noiembrie, 2020
1 borcea1 jpg jpeg

Iubeşte şi e iubită! După 22 de ani petrecuţi alături de Cristi Borcea, Mihaela şi-a continuat povestea lângă un alt bărbat.

Sorin Carp este omul care a făcut-o pe Mihaela să uite dezamăgirile trecute şi să vadă viaţa cu alţi ochi după un mariaj furtunos. Acum. femeia de afaceri nu îşi mai ascunde trăirile, e fericită şi are convingerea că această iubire nu se va rupe niciodată. Mihaela Borcea şi-a sărbătorit ieri jumătatea şi a ţinut să îi transmită un mesaj de suflet.

“La mulţi ani, iubitule! Tu eşti povestea mea de dragoste!! Eşti în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Eşti în ceea ce visez. Tu reprezinţi cuvintele care-mi umplu paginile vieţii în fiecare zi. Nu pot să-ţi spun cât de mult îţi doresc binele şi cât te iubesc!!Iţi mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău şi de dificultăţi, să te sprijine în momente de disperare şi tristeţe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îţi va lumina calea vieţii mulţi, mulţi ani lungi. Şi ţine minte că dragostea mea pentru tine este veşnică! Te iubesc!!”, a fost mesajul postat de Mihaela pe un site de socilizare.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}