Mihaela Constantinescu, mesaj emoţionant pentru Mihai Constantinescu, fostul ei soţ, la 40 de ani de la prima lor întâlnire. "Nu ne-am despărţit niciodată. Te voi iubi toată viaţa mea!"

28 iulie, 2020
5 mihai2 jpg jpeg

Mihaela Constantinescu nu poate uita nici astăzi iubirea pe care a trăit-o alături de Mihai Constantinescu. Chiar dacă artistul a ales, la un moment dat, să îşi împartă viaţa cu altcineva, între ei nu a fost loc de ranchiună, iar sentimentele ce i-au legat sunt la fel de puternice şi astăzi.

Vedeta a ales să marcheze printr-un mesaj emoţionant 40 de ani de la prima lor întâlnire. “S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut... şi nu ne-am despărţit niciodată... Trăieşti în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi toată viaţa mea. Îţi multumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună şi îţi plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela pe o reţea de socializare.

3 mihai3 jpg jpeg

Mihaela a recunoscut, într-un moment al vieţii, că dragostea dintre ei s-a dus atunci când artistul a pus ochii pe Anastasia Lazariuc.

 ”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu în urmă cu câţiva ani.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate