Mihaela Geoană, pe urmele lui Kate Middleton. La nunta fiicei sale, a purtat o rochie ca a Prințesei

6 septembrie, 2023

Nunta recentă a fiicei lui Mircea Geoană și a Mihaelei Geoană a constituit unul dintre evenimentele cu ștaif din showbiz-ul autohton, chiar dacă ceremonia a avut loc în Italia, nu în România.

Familia Geoană jpg

Întreaga nuntă s-a desfășurat la superlativ, iar secretarul general adjunct al NATO a publicat pe contul său de socializare câteva imagini cu fiica sa mireasă în 2023.

Dincolo de fastul evenimentului și de frumusețea miresei, toată presa mondenă a remarcat cât de classy a fost doamna Mihaela Geoană, într-o rochie pe care o are și Prințesa de Wales Kate Middleton. Soția Prințului William a purtat-o la marea premieră a filmului James Bond.

Kate Middleton la premiera James Bond din 2021, Getty (3) jpg

Nu putea să n-o aibă, căci creatoarea acestei rochii se află printre designerii preferați ai Prințesei. 

Mircea Geoană a celebrat momentul emoționant al nunții fiicei sale de la Veneția și a avut și un mesaj pentru mireasa Ana Geoană: ”Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. @anageoana parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine și te iubim la infinit. Mama și tata.”

Ana Geoană, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a căsătorit cu partenerul ei, Garrett Cayton, pe 27 august 2023. Evenimentul a avut loc în Veneția, la Hotelul Cipriani, un hotel preferat de marile staruri ale lumii.

Ana Geoană și Garrett Cayton au avut o nuntă impresionantă, care s-a întins pe parcursul a trei zile și la care au participat aproape 400 de invitați.

Ana Geoană mireasă jpg

Soacra mică a impresionat cu rochia sa splendidă, strălucitoare, semnată de Jenny Packham, care ar costa, potrivit surselor mondene, cca 6500 de Euro.

Ana Geoană, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, a fost cerută în căsătorie în luna martie a anului 2022. În august 2022, cei doi au organizat o petrecere de logodnă în grădina Palatului Mogoșoaia. Mai mult, imediat după logodnă, tânăra ne-a acordat un interviu exclusiv, în care a povestit inclusiv cum a debutat relația cu Garrett Cayton, pe care l-a cunoscut în timpul facultății.

„M-a impresionat curiozitatea lui de-a descoperi oameni și idei noi, vrea mereu să învețe și să experimenteze, împărtășim multe dintre aceleași pasiuni și ne completăm cumva natural. Amândurora ne place să facem sport, să călătorim, avem o pasiune pentru filme, magie și muzică. Familia lui seamănă foarte mult cu a mea: sunt uniți, au umor, sunt mereu prezenți real unii pentru ceilalți. După ce eu și Garrett am absolvit universitatea și m-am mutat în Los Angeles, familia lui a fost extrem de primitoare și călduroasă. Nu m-au lăsat deloc să mă simt ca o străină și m-au primit cu brațele deschise. Am găsit în casa lor o alinare pentru dor, care, deși se pare că e intraductibil în multe limbi, este un sentiment real, cu care înveți greu să trăiești. Eu am avut norocul să fiu primită într-o altă familie, care acum este familia mea, și să nu mă mai simt atât de înstrăinată”, a declarat Ana Geoană pentru OK! Magazine.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg