Mihaela Rădulescu a revenit după o pauză de multe luni! Cum a fost pozată vedeta

6 aprilie, 2023

Mihaela Rădulescu, 53 de ani, a lipsit o lungă perioadă de la TV și din mediul online, însă acum a revenit.

mihaela radulescu rochie ferma png

Mihaela Rădulescu, celebra prezentatoare de televiziune, este pasionată de sporturile extreme, la fel ca și iubitul ei, Felix Baumgartner. După ce a decis să ia o pauză de la proiectele de televiziune, vedeta și-a dedicat tot timpul celor dragi. 

Anul trecut, Mihaela Rădulescu a luat decizia de a vorbi mai puțin despre viața sa privată, mai ales pe rețelele sociale. Vedeta și-a redus numărul postărilor pe Instagram. Cu toate acestea, iubitul ei continuă să îi facă fotografii și clipuri, pe care le distribuie în mediul online, scrie protv.ro

De curând, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au mers într-o aventură off-rode. Vedeta a fost surprinsă pe munte, zâmbind larg, bucurându-se de peisaje superbe. 

De ce nu se căsătorește Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner

Se completează perfect, dar nu vor să ajungă la altar. Mihaela Rădulescu şi-a găsit liniştea lângă Felix Baumgartner, dar amână mariajul dintr-un motiv întemeiat. Chiar dacă au fost de multe ori despărţiţi de presă, Mihaela Rădulescu neagă că în relaţia lor ar exista ceva probleme.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu ştiu ce ne rezervă viaţa. Eu cu Felix ne-am despărţit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiţi de viaţa noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV.

Nu doar cu iubitul ei are o relație specială, Mihaela Rădulescu se înțelege foarte bine și cu Ayan, fiul ei. Tânărul studiază în străinătate. Vedeta a recunoscut că a suferit mult când fiul a plecat de acasă. 

„Am plâns cel mai mult ca mamă când a trebuit să-mi las copilul singur într-o clădire și să-i fac cu mâna și să plec. I-am respectat alegerea, văd că se descurcă extraordinar”, a povestit vedeta.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache de pe YouTube.

Foto: Facebook, Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg