Mihaela Rădulescu le răspunde haterilor

12 aprilie, 2017
Mihaela Radulescu replica jpeg

Sătulă să tot fie criticată pe propria pagină de socializare pentru prestaţia pe care o are ca gazdă a show-ului "Uite cine dansează", vedeta a postat un mesaj cu adresă directă către contestatarii ei.

image

Până acum, a ignorat orice comentariu răutăcios la adresa ei, dar chiar şi Mihaela Rădulescu are o limită de toleranţă. Aşa că, în stilu-i caracteristic, le-a dat o replică "în masă" celor care n-o suportă, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Vă mulţumesc frumos pentru toate gândurile bune! Pentru cele urâte, vă compătimesc. Şi vă poftesc afară din casa mea virtuală, pentru că nu-mi place mizeria. Aici nu e vreun forum sau vreo piaţă publică, ci o pagină pe care am dreptul să postez ce cred eu de cuviinţă şi să îngădui pe cine doreşte să comunice civilizat, cu energie bună şi după ce a gândit înainte să scrie. Nu puteţi schimba viaţa nimănui cu răutăţi şi insulte, nici măcar pe a voastră. Şi e păcat... de voi. Cât despre caracter, mă mândresc cu unul nepătat. Iar dacă vă amăgiţi că cei care zâmbesc fals şi vorbesc în lozinci au caractere frumoase, s-ar putea să aveţi nişte surprize amare. Vă doresc numai bine şi-mi pare rău că nu ne vom mai întâlni vreodată. Aş fi putut să vă inspir, să vă motivez, să vă bucur în atâtea feluri... Dar, aţi uitat, probabil, că avem doar o viaţă de trăit. Şi v-o întunecaţi cu fiere, în loc să o sărbătoriţi cu iubire, bunătate, umor, generozitate, curiozitate... Mă opresc, oricum nu vorbim aceeaşi limbă... ştiu".Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg