Mihaela Rădulescu revine la Pro TV. Ce emisiune va prezenta vedeta: "În toiul pandemiei am aflat"

6 august, 2020
3 mihaela radulescu revine la pro tv 1 jpg jpeg

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV. Celebra vedetă nu stă prea mult timp departe de micul ecran aşa că revine cu un nou sezon al reality show-ului "Ferma". Au apărut deja unele schimbări, concurenţii vor fi puşi la mare încercare pe parcursul competiţiei. 

16 noi concurenţi se pregătesc de începerea filmărilor şi de trecerea la o experienţă cu multe lipsuri faţă de viaţa lor de zi cu zi. Cine va rezista şi va reuşi să câştige premiul cel mare de 50.000 euro, înseamnă că a reuşit să îmbine experienţele trecute cu realitatea fermei. Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni.

Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Opt orăşeni şi opt săteni

16 competitori decişi să demonstreze că sunt gata să-şi testeze propriile limite şi, datorită mediului din care provin, sunt pregătiţi pentru orice provocare în viaţă. Să fie nevoie de gândire rapidă, urbană şi de strategii bine dezvoltate? Sau de gândire directă, rurală, multă muncă şi rezistenţă? Vom afla care este secretul pentru a câştiga duelurile şi a străbate drumul spre titlul de fermierul anului 2020!

Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan vor fi alături de concurenţii Ferma

Pentru al doilea an la rând, Mihaela va fi gazda show-ului şi îi va susţine pe concurenţi în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Şi de această dată, Cristi va fi specialistul în supravieţuire care îi va învăţa pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

7 mihaela radulescu si cristian bozgan la pro tv jpg jpeg

“Candva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o ţară cu mult mai multe cazuri şi probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Şi, totuşi, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reuşit să pună în mişcare această producţie complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecţia concurenţilor şi a echipei şi... gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei şi abia aştept să începem filmările. N-o să mai îngheţăm, ca la ultima ediţie, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viaţa e grea şi plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoţii şi, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenţi prin propriile neputinţe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să şi ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, spune Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

“Sunt foarte fericit că revenim cu un nou sezon, după o pauză lungă, condimentată cu tot felul de situaţii neprevăzute. Abia aştept să o reîntâlnesc pe Mihaela, să începem munca în această puternică echipă şi să fim alături de o nouă ”generaţie de fermieri”. Odată cu acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se pun în practică tehnicile de supravieţuire şi vor simţi emoţiile la fel de puternic, precum concurenţii. Eu mă întorc mai dur, mult mai aspru şi mai strict. De fapt, aşa cum sunt!”, declară Cristian Bozgan.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg