Mihaela Rădulescu şi murăturile à la française de la Monaco

25 septembrie, 2014
photo 528 jpeg

Ca orice moldoveancă adevărată, odată cu venirea toamnei vedeta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe făcut murături ca la mama acasă. Asta chiar dacă acum “acasă” e acum la francezi.

Ca orice moldoveancă adevărată, odată cu venirea toamnei vedeta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe făcut murături ca la mama acasă. Asta chiar dacă acum “acasă” e acum la francezi.

„M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă li să dau iama în ele la fiecare vizită în România, aşa că am decis să fac murături…la Monaco“, şi-a motivat Mihaela noul „proiect“ pe pagina ei de Facebook.

„Am găsit greu borcane mari şi n-am reperat patlăgeaua aia verde sau roşie care umplea borcanele din copilăria mea şi nici pepenii mici, cu care aş fi avut o relaţie zilnică, de plăcere şi consum excesiv. Aşa că, luând lecţii de la maestrele din familie, am decis să improvizez şi să împrietenesc, în acelaşi borcan, roşia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roşu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure şi, după acest patchwork de culori şi arome, am aşteptat cuminte să-şi facă o relaţie trainică şi iute“, a povestit ea pe pagina ei de socializare.

image

Ce-a ieşit? Cu siguranţă, nişte murături “reloaded”, deh, cu gust de Croazetă. „Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aromă şi gust, iar ce-a urmat a fost un spectacol culinar cu care am luat minţile familiei şi prietenilor care au devorat Monaco-murăturile cosmopolite, lângă o placintă cuvioasă cu carne“, s-a lăudat Mihaela cu rezultatul strădaniilor ei culinare.

„Cum spuneam, e uşor să scoţi muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoţi Moldova din ele", şi-a încheiat ea mesajul.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg