Mihaela Rădulescu: „Sunt mândră de ce pot face doi sâni frumoşi în mâinile bărbatului care-i iubeşte“

30 noiembrie, 2015
Mihaela Radulescu sani jpeg

Pentru prima oară, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre operaţia de mărire a sânilor.

Mihaela Rădulescu a deschis discuţia despre un alt subiect controversat: silicoanele.

Nu mai este niciun secret faptul că Mihaela Rădulescu are de mai mulţi ani implanturi mamare, deşi nu a vorbit prea mult despre acest subiect destul de sensibil încă în România.

Vedeta TV a vorbit despre intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, da rşi despre motivele care au făcut-o să ia această decizie, mai ales că mulţi români asociază „silicoanele” cu ceva fals.

„Îmi vine să dezbat o treabă de a cărei trenă m-am plictisit - silicoanele. Adică sânii puşi. Falşi. Căci asta e eticheta pe care ţi-o pun pe viaţă, toţi şi, mai ales, toate cele care au rămas blocate... în nedumerirea lor“, şi-a început Mihaela Rădulescu mesajul postat pe pagina ei de socializare.

„În timp ce te taxează că ai silicoane, uită că au cele mai oribile culori de păr, toate false, de până şi ele au uitat originalul cu care s-au născut. Ori au unghii false sau doar date cu ojă, la fel de false, căci, deh, ne-am născut nevopsite. Şi le-aş propune să nu se mai râdă, nici să se epileze, pe nicăieri, că să fie...naturale. Şi nici să nu-şi mai taie unghiile sau să-şi pună la loc vreun dinte lipsă, pentru că e fals !:) Să lăsăm totul aşa cum a vrut natura, zic, dacă tot ne zgârie pe creier...doar silicoanele (care nici măcar nu mai sunt silicoane, ci implanturi cu ser fiziologic, dar e prea mult să le dai şi explicaţii“, continuă ea.

„Să nu mai mergem după mâncare cu cardul, ci cu ghioaga sau arcul, ca să fim naturali. Şi să nu mai vânăm reducerile sau promoţiile, ci animalele de prin împrejurimi, ca să fim naturali. Cumva, doar sânii puşi, cu milioanele pe toată planeta, apar primii în comentarii, de parcă ar anunţa vreo boală incurabilă, vreo catastrofă nucleară.. Ei, bine, pentru cei care n-au avut norocul să pună mâna pe vreun sân corect implantat, îi anunţ că e la fel de plăcut, de moale, de natural şi că nu e acolo decât ca să corecteze o mărime prea mică, alteori un sân prea lăsat sau chiar un sân lipsă, după vreun cancer. Sigur că sunt şi sâni prost puşi, care par amigdale:), sau sâni exagerat de mari, care strică toate proporţiile, dar sânii frumoşi n-ar trebui să fie un subiect de indignare. Căci, ar trebui să nu vă mai pensaţi nici sprâncenele, să nu vă mai daţi cu nicio cremă pe faţă sau pe corp , ci să fiţi consecvente cu "naturalul" pe care-l clamaţi, altfel sunteţi...pe lângă subiect. Adică bateţi câmpii. De ce mi-am pus implanturi ? Pentru că .....am putut, ceea ce vă doresc şi vouă, dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoşi, dar un pic prea mici faţă de umerii laţi şi alura mea sportivă“, se justifică ea.

„E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna şi pentru care-i mulţumesc mereu doctorului Stan , un maestru al chirurgiei estetice, care a pus nişte mii de sâni prin ţara asta, de la vedete la persoane necunoscute. Şi uite aşa, închei povestea cu un sfat - dacă simţiţi că un anume tip de corecţie estetică vă schimbă viaţa, nu vă uitaţi în gura celor care cred că ai omorât pe cineva doar pentru că ai nişte implanturi sau ţi-ai lipit urechile clăpăuge de cap:). E viaţa voastră, e trupul vostru, e liniştea voastră în ecuaţie. Nu bârfa ieftină şi gura slobodă a lumii“, a ţinut să puncteze Mihaela Rădulescu.

„Şi dacă tot am evoluat de la ghioagă şi peşteră la ....poşetă şi canapea cu laptop în braţe, eu zic să ne gândim evoluţia personală şi prin prisma evoluţiei ştiinţei, a medicinei, a tehnologiei. Că şi de-aia aveţi telefoane cu touch screen şi nu mai băgaţi degetul în roata telefoanelor cu receptor şi fir.... Sau, dacă vreţi să daţi un exemplu personal şi să luptaţi împotriva nenorocitelor cu sâni "falşi", păi, asumaţi-vă rolul până la capăt şi veniţi la vară la Mamaia cu ghiveciul la vedere pe langa slip , cu nişte codiţe la subţiori şi fără machiaj, fără pantofi, fără haine, doar cu o piele de animal , vânat personal sau de către sotul din dotare. Că atunci, înţeleg:). Până atunci, daţi-mi voie să fiu mândră şi de decolteul meu şi de ce pot face doi sâni frumoşi în mâinile bărbatului care-i iubeşte exact aşa cum sunt, ba chiar şi de plăcerea cu care mi-am alăptat luni de zile pruncul cu fix acei sâni perfecţi“, a mai scris Mihaela pe pagina sa de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg