Mihaela Rădulescu, super sexy în lenjerie intimă FOTO

7 martie, 2018
Mihaela Radulescu lenjerie intima 2018 (1) jpeg

"Nu doar florile şi pomii înfloresc acum, ci şi femeile iubite", crede jurata de la "Românii au talent", care are lângă ea un bărbat care o preţuieşte în fiecare zi.

image

E una dintre cele mai dorite femei şi e mereu într-o formă excelentă. Tocmai de aceea, o admirăm mereu când îşi pune în valoare atuurile feminine.

"După atâtea discuţii publice despre egalitatea femeii cu bărbatul, simt nevoia de... feminitate.  Aia de modă veche, care face minuni. Acea variantă de interior a oricărei femei îndrăgostite, care vrea... totul şi dă totul. Sigur, există atâtea ipostaze ale feminităţii, ale seducţiei şi nu toate sunt despre lenjerie sau sex. Dar, pentru că suntem în luna asta de primăvară, de daruri, de chef de viaţă şi iubire şi pentru că mie nu mi-e greu să vorbesc despre... ce ne place tuturor, propun un atac frontal asupra bărbaţilor din dotare cu... dantelă, mătase, port-jartiere, sutiene complicate şi body-uri sofisticate, halate unduitoare şi... porniri pe măsură.  Nu doar florile şi pomii înfloresc acum, ci şi femeile iubite!", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare, alături de câteva cadre ispititoare în lenjerie intimă.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg