Mihaela Rădulescu vs Catherine Zeta-Jones, războiul stilurilor!

2 martie, 2017
mihaela radulescu catherine jpeg

Sunt cunoscute, îndrăgite de toată lumea şi extrem de sexy! Vorbim despre Mihaela Rădulescu şi Catherine Zeta-Jones, care, aparent, n-au nimic în comun, dat fiind faptul că una este o actriţă de succes de la Hollywood, iar cealaltă o vedetă de televiziune din... România!

Ei bine, noi vedem anumite asemănări între cele două dive, mai ales că-n buletin stă scris acelaşi an de naştere. Da, Mihaela Rădulescu şi Catherine Zeta-Jones au 47 de ani, iar noi vedem clar nişte asemănări de stil şi fizic între cele două dive care demonstrează că vârsta este doar o cifră. Una insignifiantă în cazul de faţă!

Şi când spunem că cele două se aseamănă ne referim, desigur, la câteva apariţii publice, unde au purtat ţinute izbitor de asemănătoare. Haideţi să le vedem şi noi şi să decidem - de ce nu - cine iese învingătoare din acest duel al divelor!

Red Dress

Când atuurile lor sunt formele voluptuoase, o astfel de rochie nu le putea lipsi din garderobă! Ambele dive au strălucit în aceste creaţii, aşa că nouă ne e greu să desemnăm o câştigătoare. Voi ce spuneţi?

image

Little Black Dress

image

Să facem prezentările! În stânga îi avem pe Mihaela Rădulescu şi al său iubit faimos, Felix Baumgartner, iar în dreapta îi avem pe Catherine Zeta-Jones şi pe îndrăgitul Michael Douglas. Două perechi la fel de elegante, care ne demonstrează că iubirea nu ţine cont de nimic, atâta vreme cât există în cea mai pură formă.Black Suit

image

Pentru că uneori a fi sexy înseamnă mai mult decât a arăta tot din prima. Cele două dive nu se feresc din a purta ţinute cu influenţe masculine şi înţelegem şi de ce! Sunt la fel de sexy în costum precum sunt în rochii mulate!

Evening Gown

image

Câteodată e nevoie de atât pentru a epata! O rochie lungă, neagră, aparent simplă, pe care s-o porţi cu multă graţie. Sau cu o pereche de pantofi sport, aşa cum se-ntâmplă în cazul Mihaelei Rădulescu, care respecta un dress code al evenimentului Laureus.

Emerald vs Turquoise

image

Ce vedem aici? Două nuanţe deosebite, două croiuri diferite, însă dive care strălucesc la fel de tare. Black, black, black

Se-ntâmplă să le vedem des în negru, de aici şi această varietate de ţinute black. E drept, aceste ţinute sunt destul de îndrăzneţe, rochiile prezentând crăpături şi decupaje interesante.

image

Metallic Beauty

Una mai sexy decât alta! Cele două dive ştiu cum să epateze, asta e clar! Iar aceste rochii în nuanţe metalice au fost într-adevăr spectaculoase!

Artistic LOOK

Cum arată când sunt pe scenă? Fix aşa! De la sexy în sus! Deci, cine câştigă acest duel al stilurilor?

foto: Hepta / Getty / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg