Mihaela Tatu a suferit de depresie: „Am avut parte de o scuturare puternică”

4 aprilie, 2023

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mihaela Tatu a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, depresia de care a suferit acum ceva vreme. 

1 mihaela tatu png png

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea „De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare. La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

Invitată în emisiunea de la Kanal D, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că a intrat într-o depresie puternică după ce a avut câteva probleme de sănătate. Totul a început în urmă cu mai mulți ani, când a suferit un accident, ulterior fiind operată la genunchi. 

A suferit o ruptură de ligament încrucișat și de menisc, a renunțat la ce îi plăcea să facă și a intrat în depresie. 

„În primul rând, a fost ligamentul încrucișat și meniscul. Meniscul se recuperează într-o lună, mecanismul încrucișat, în șase luni. Eu nu am făcut niciodată pauză din televiziune. Luni m-am operat, vineri am ieșit din spital, iar sâmbătă am avut două ore de emisiune, în direct”, a povestit Mihaela Tatu.

„Nu am avut nicio clipă. Probabil că asta a fost greșeala. Dacă mi-aș fi luat o perioadă în care să conștientizez și să fac recuperarea, era o recuperare de șase luni de zile, probabil că ar fi fost altfel. Eu m-am întors la serviciu, pentru că știam că acolo e locul, pentru că știam că e nevoie de mine”, a mai explicat fosta prezentatoare.

Când medicul a anunțat-o că nu mai poate să facă unele activități, ea a intrat în depresie. „Ce m-a doborât? Faptul că îmi găseam bucurie din toate sporturile extreme, care îmi aduc adrenalină: cățărare, cal, eu nu am mai skiat, nu am mai patinat, asta m-a dărâmat.

Însă nu a durat. A durat vrei patru, cinci, hai să zicem maximum șase luni, după care, mi-am revenit”, a dezvăluit Mihaela Tatu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Am avut parte de o scuturare puternică, mi-am revenit, am schimbat macazul și am găsit bucurie în alte activități mai domoale puțin, nu mult, mai domoale puțin”, a încheiat Mihaela Tatu.

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg