Mihaela Tatu revine în televiziune? Ce ofertă a primit

7 septembrie, 2021
5 tatu1 jpg jpeg

Mihaela Tatu nu excude posibilitatea de a reveni în televiziune, mai ales că ofertele curg. Vedeta recunoaşte că aşteaptă însă formatul potrivit.

 “Anul trecut am primit propuneri din partea a trei posturi de televiziune. Însă unele le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele şi tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Şi, totuşi, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunţ la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate şi mai ales la acest soi de linişte, ar trebui sa fie un format care să mă împlinească, să ştiu că las ceva în urmă, să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie şi loialitate. Altfel, de ce-aş face-o?! Aşa că… cine ştie? Portiţa îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne şi cine e doar în trecere", a mărturisit Tatu pentru Ciao.ro.

Vedeta locuieşte la Oradea, dar ajunge periodic în Capitală.

“În momentele în care mi se face dor de platou sau de un studio radio, răspund invitaţiilor foştilor mei colegi, care încă mai fac emisiuni interesante, pe subiecte reale şi de interes. Şi gata. Când simt nevoia de puţină agitaţie, vin în Bucureşti şi îmi trece repede. Apoi, multe dintre proiectele pe care le am se desfăşoară în Bucureşti şi în ţară, aşa că nu duc lipsă de acţiune.

Vacanţă, ce mai! Anul acesta, de exemplu, am fost începând încă din ianuarie, o săptămână în Turcia, 13 zile în Egipt, o lună şi aproape jumătate în Moldova şi Bucovina, 10 zile în Zanzibar, o săptămână în Berlin şi aproape o săptămână în Comitatul Donegal în Irlanda. Restul am lucrat”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg