Mihai Albu le cere iertare naşilor, Mihaela şi Cristi Borcea. Motivul are legătură cu fosta sa soţie, Iulia Albu

10 iunie, 2021
1 albu jpg jpeg

Iulia Albu a vorbit despre neînţelegerile care au îndepărtat-o de familia Borcea, ştiut fiind faptul că Mihaela şi Cristi îi sunt naşi de cununie. Fostul ei soţ, Mihai Albu, susţine însă că povestea a stat cu totul altfel.

„Cum se spune, mai este naşul meu? Nu mai e, am divorţat. Ba este pe viaţă. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să ştii că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ţine la familia ei. Ei sunt diferiţi, dar sunt cumva aşa împreună. Cele două micuţe sunt foarte cute (n.r. drăguţe), chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu la PRO TV. 

Designerul a precizat că  i-a cunoscut pe Cristi şi Mihaela prin intermediul tatălui ei. „Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanţez de ei. Totuşi, spre norocul meu, am avut şi altă pereche de naşi, aşa că Mikaela are nişte părinţi spirituali. Cristi şi Mihaela au fost clienţii tatălui meu de foarte mult timp şi erau prieteni comuni pentru mine şi Mihai”, a mai spus Iulia.  Crticul de modă nu a vrut să vorbească prea mult despre lucrurile care au îndepărtat-o de Cristi Borcea. „Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbaţi, culţi, eleganţi. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depăşesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, şi de el, şi de Mihaela. Oricum, e bine că şi-au dorit altele”. De cealaltă parte, Mihai Albu are doar cuvinte de laudă pentru naşi şi nu ştie să fi existat vreo problemă între ei.

„În anul 2013 am fost cununaţi de cuplul Mihaela şi Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei şi de-ai foştilor mei socri, eveniment în care naşii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere.

La şase ani de la căsătorie i-am solicitat din nou, de data aceasta ca naşi de botez ai fetiţei noastre Mikaela Ioana. Şi de această dată implicarea naşilor a fost totală, în deplină armonie şi înţelegere”. Între nuntă şi botez relaţia cu nasii a fost incredibil de frumoasă, am participat alături de ei la numeroase evenimente publice, cât şi la extrem de multe evenimente private la care am luat parte cu mult entuziasm. După botez relaţiile au fost la fel de bune încă doi ani şi un pic, până în momentul în care familia Albu s-a destrămat. După divorţ eu am ţinut legatura mai mult cu Mihaela, dar şi cu Cristian Borcea. Eu îi consider naşii mei şi. Bineînţeles, naşii micutei mele, le mulţumesc din suflet pentru felul în care au ştiut să ţină relaţiile noastre şi, bineînţeles pentru prietenia lor”, spune Mihai Albu.

“Să fi existat vreun conflict vreodată… eu nu ştiu de aşa ceva, cu siguranţă nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord să fie «murdărită» imaginea naşilor noştri!

Probabil e «cool» astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină şi l-ar fi refuzat şi că ar mai fi fost şi certuri… Mihaela şi Cristian, NAŞILOR, vă rog din suflet să o iertaţi, că nu ştie ce face!”, a completat Mihai Albu.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg