Mihai Bendeac îi face complimente Iuliei Albu

10 decembrie, 2013
bendeac 0 jpeg

E ceva la care nu ne aşteptam, dar iată, imprevizibilul s-a petrecut. Iar actorul chiar a reuşit s-o facă pe aceasta să râdă cu poftă. Iată cum a reuşit.

E ceva la care nu ne aşteptam, dar iată, imprevizibilul s-a petrecut. Iar actorul chiar a reuşit s-o facă pe aceasta să râdă cu poftă. Iată cum a reuşit.

Sub titlul „Jurnalul unui Burlac - Am un secret murdar…“, Mihai Bendeac a postat pe contul său de Facebook un filmuleţ care o parodiază pe cea care face „poliţie“ cu vedetele, în materie de modă, la Kanal D.

„Am trăit cu acest secret prea mult timp. Trebuie să vorbesc despre asta. E mai mult decât un secret. E o patimă! Deci sunt fiert pe Iulia Albu“, spune el în cele câteva secunde filmate cu telefonul mobil.

image

La rândul ei, aceasta a postat pe pagina ei: “Săptămâna aceasta am râs cu... ICOMEDY! DAR… CEL MAI TARE am râs cu… Mihai Bendeac! :))))“, semn că nu s-a supărat pe gluma filmată de acesta. Şi semn că cei care sunt, prin definiţie, împotriva curentului, se înţeleg şi se respectă reciproc.

image

Ea a comentat gestul lui Bendeac şi în emisiunea de la Kanal D, "Wowbiz".

"Apreciez umorul de calitate şi de aceea, atunci când cineva produce un material relevant din acest punct de vedere, mă distrez copios şi nu am nicio problemă în a împărtăşi aceste materiale cu fanii mei de pe pagina de Facebook. Bineînţeles că nu apreciez mediocritatea şi impertinenţa cu care, mai nou, multe posturi se folosesc de imaginea mea pentru a genera rating. Aşa cum am spus, iniţiativele fundamentate profesional vor fi mereu încurajate de către mine.

Mihai Bendeac este absolvent de UNATC şi de master în acest domeniu şi, chiar dacă unele din iniţiativele sale par, mai degrabă, comerciale, consider că acesta este un “lux” pe care şi-l poate permite, având în vedere pregătirea sa. Şi, oricum, toată lumea ştie că am o slăbiciune pentru actori”, a declarat prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, de la Kanal D.

De cealaltă parte, se pare că şi vorbele elogioase ale acesteia au ajuns la urechile lui Mihai Bendeac, care, potrivit wowbiz.ro, ar fi spus într-un cerc de prieteni că "E o tipă strălucitor de inteligentă şi sunt convins că a înţeles gluma. Nu am făcut misto… din contră, îmi place de mor tipa. E cool".

Foto: paginile personaleRecente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}