Mihai Bendeac lansează o carte explozivă: "Într-un moment de ,,rătăcire" am avut curajul să îi spun lui Mihai despre povestirile pe care le pun eu pe hârtie"

9 decembrie, 2020
1 burlac jpg jpeg

Mihai Bendeac lansează o carte controversată despre trările lui. Actorul a muncit timp de opt luni la noua publicaţie, care se anunţă încă de acum o bombă.

“Terapia de a povesti ce ai trăit. Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic. Din 10 Decembrie, ORA 10:00am , “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”. Cartea se pune în vânzare în librării. S-a muncit mult in ultimele luni. Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu toate fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că ma pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini, la prețul de 49 de lei, o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni!”, spune Bendeac.

Cea care i-a dat viaţă îi susţine demersul. “Aştept cu interes şi Aspacardin să văd ce înseamnă pentru Mihai Bendeac o carte ,,controversată".

În noaptea Sfântului Nicolae, poate că nu întâmplător în noaptea aceasta, Mihai a terminat lucrul la carte.Aşa cum probabil o să citiţi, aventura aceasta a noastră cu cartea a început în urmă cu fix un an, de la un ,,amărât" de caiet studenţesc, în care eu pe furiş, tot noaptea când nu aveam somn, m-am apucat să îmi scriu amintirile.

Apoi într-un moment de ,,rătăcire" am avut curajul să îi spun lui Mihai despre povestirile pe care le pun eu pe hârtie. Atât i-a trebuit.....când am terminat nu am mai scăpat de el până nu i-am dat caietul. Habar nu am avut ce o să se întâmple, m-am gândit că citeşte, poate se amuză şi atât, dar am aflat şi eu după câteva luni că pune şi amintirile mele înt-o carte, pentru care a depus o muncă şi o dăruire cum numai el poate să facă.

Eu nu cred că meritam un loc pe coperta, dar a fost dorinţa lui şi acum îmi creează o mare responsabilitate. Sper să mă achit onorabil.

Ştiu că nu o să mă credeţi, dar şi eu am să citesc împreună cu voi la prima lectură această carte. Şì nu pentru că nu mi-a dat-o Mihai, a fost dorinţa mea, am avut superstiţii.

Sigur că pe măsură ce scria, Mihai mă pregătea sufleteşte în stilul lui propriu, ca să nu am un şoc prea mare la lansare, o să iau preventiv un Aspacardin şi îmi trece. Am încredere totală în el, ştiu că mai întâi de toate a avut curajul să fie sincer şi deschis, să se arate sufleteşte întocmai cum este el.

Pentru că această carte apare într-un moment deosebit al vieţii noastre, suntem cu toţii afectaţi sufleteşte de evenimentele trăite în ultimele luni, şi pentru că acum, cred eu, este nevoie mai mult decât oricând să ne arătăm empatia unii faţă de alţii, aşa cum a spus şi Mihai, toate veniturile încasate prin vânzarea acestei cărţi merg către cazuri umanitare, mai precis către copiii care se află în suferinţă şi au nevoie de ajutor.

Vă mulţumim anticipat dacă o să aveţi bunăvoinţa să o cumpăraţi, să fiţi binecuvântaţi şi Bunul Dumnezeu să va răsplătească înzecit.

“Am încredere în voi toţi, cei care ştiţi ce înseamnă să ai nevoie de o mână întinsă şi să o primeşti când nici nu te mai aştepti.Toţi cei care purtaţi în sufletele voastre sentimente de empatie şi iubire faţă de cei aflaţi în suferinţă. Din păcate, trebuie să ne ajutăm singuri, dar din fericire suntem tot mai mulţi cei care am înţeles că trebuie să facem asta.

Vă mulţumesc anticipat pentru ziua de joi şi sper să reuşim împreuna să aducem un strop de speranţă’’, a scris Emilia Bendeac pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}