Mihai Bobonete a avut coronavirus? Declaraţiile actorului: "Am izbăvit si cu Covidele asta, sunt negativ deja"

14 decembrie, 2020
4 mihai bobonete coronavirus 2 jpg jpeg

Îl vedem săptămânal la Pro TV, în serialul "Las Fierbinţi" şi zilnic pe reţelele de socializare. În mediul online Mihai Bobonete a făcut o declaraţie neaşteptată, chiar lângă bradul de Crăciun. 

Actorul Mihai Bobonete a surprins recent când a încărcat pe reţelele de socializare o fotografie cu el, alături de bradul de Crăciun. Mesajul e neaşteptat, spune că a învins coronavirusul şi, mai mult de atât, speră să aibă şi anticorpi. A fost infectat cu noul virus? Iată declaraţiile celebrului actor:

"Gata domnule, am izbăvit si cu Covidele asta, sunt negativ deja, sper ca am si anticorpi, iar pe aceasta cale o sa beau o tuica fiarta caci de bradut s-au ocupat fetele iar Moşul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adica XXXL ca sa fluture klumea cand sar ca nebunul la primul concert live. Multa sanatate va doresc tuturor!", a scris Mihai Bobonete.

3 mihai bobonete coronavirus 1 jpg jpeg

Actorul nu a oferit mai multe detalii, dar în imaginea încărcată online se poate observa că arată foarte bine.

Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta”

Are succes, dar peste asta a şi sacrificat foarte multe lucruri. Mihai Bobonete rămâne unul dintre actorii carismatici din România, iar asta indiferent de rolurile jucate sau de apariţiile electrizante din show-urile de stand-up comedy şi de improvizaţie. Pe lângă carieră, Bobonete are o familie minunată şi un hobby, pescuitul, aşa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reuşeşte să le împace pe toate şi care a fost preţul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în emisiunea moderată de Irina Păcurariu, „Reţeaua de idoli”, de pe TVR2.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată....”, îşi aminteşte Mihai Bobonete.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}