Mihai Bobonete, audiat la DNA. Uite ce-a declarat la ieşirea din sediu

1 februarie, 2018
Mihai Bobonete la DNA jpeg

Încă o vedetă a ajuns să fie audiată de procurorii anticorupţie. Iată ce spune vedeta Pro TV.

image

Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează personajul Bobiţă în serialul "Las Fierbinţi", a ajuns astăzi la DNA. Celebrul artist a stat aproximativ o oră şi jumătate în faţa anchetatorilor, potrivit cancan.ro.

, le-au întrebat jurnaliştii pe actor, în timp ce acesta ieşea din sediul DNA.

"Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă", a răspuns actorul Mihai Bobonete, glumind cu presa.

Actorul a revenit cu un mesaj lămuritor pe pagina sa de Facebook:

"Da,azi am fost până la DNA în vederea lămuririi unei situaţii, am discutat cu domnii în măsură să evalueze situaţia şi am stabilit împreună cum e mai bine de procedat. Vă garantez că nu am încălcat eu legea în niciun fel şi că nu fac subiectul niciunei anchete de competenţa Direcţiei Naţionale a Anticorupţiei. Ba din contră, sunt un bun plătitor de taxe şi impozite, muncesc mult şi pe bază de contracte semnate temeinic. "DNA" asta a devenit aşa un fel de Bau Bau... ceea ce nu e rău pentru cei ce se ştiu cu musca pe căciulă, dar pentru noi ceilalţi, nu cred că trebuie să reprezinte altceva decât o altă instituţie a statului. La ieşirea din sediul DNA, erau în aşteptare câţiva operatori şi o reporteriţă, nu ştiu de la ce televiziune, normal că m-au recunoscut şi au sărit ca arşi să mă filmeze, să mă întrebe când începe sezonul nou de "Las Fierbinţi", că ce e nou la sezonul nou, că ei sunt funny mei... ce nebuni!;) Le-am răspuns în glumă şi oficial, am zis să postez aici, ca să liniştesc lumea care îmi poartă de grijă, că sunt bine, nu sunt corupt, nu suport corupţii şi respect legea în tot ceea ce fac... pentru cât voi mai sta prin părţile locului. ... Aaaaa mâine am spectacol la Arena Pub în Regie! ;)) Vă aştept pe toţi! ;)"Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg