Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost externat din spital. Cum se simte după ce s-a vindecat de coronavirus: "Stres şi emoţii la terapie intensivă"

14 decembrie, 2020
3 mihai budeanu vindecat de coronavirus 1 jpg jpeg

A stat trei săptămâni în spital, dar acum starea lui e bună! Mihai Budeanu a făcut primele declaraţii după ce s-a vindecat de coronavirus. 

Pe 11 decembrie Mihai Budeanu a ajuns acasă. S-a vindecat de coronavirus, dar a trecut prin clipe dureroase. 

"Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la altă. După aproape 3 saptamâni şi ceva foarte grele, cu mult stres şi emoţii la terapie intensivă, pot să zic că am învins.A venit timpul să mulţumesc şi eu personal medicilor care mi-au salvat viaţa. Am avut alături nu doar doctori, ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţionist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit  în spitalul din Vegas. Mulţumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat şi  atent în tratarea mea şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulţumesc de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasilescu pentru aportul  foarte important în salvarea vieţii mele. Mai vreau să mulţumesc, bineînţeles vouă fanilor şi prietenilor 3 Sud Est care m-aţi asaltat cu mesajele voastre de suflet şi v-aţi rugat pentru binele meu. La final,dar nu în ultimul rând ,vreau să mulţumesc familiei mele, care a fost cea  mai încercată.❤🙏 Acest mesaj aş fi vrut să fie unul în care să anunţ o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obişnuit de fiecare dată,dar viaţa e aşa de încurcată uneori şi nu ştim ce ne asteaptă. Aveţi grijă de voi şi puneţi sănătatea pe primul loc", a scris artistul pe Facebook.

1 mihai budeanu vindecat de coronavirus 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}