Mihai Gruia pune Akcent doar pe anumite trăsături. Iubita Andreea, copia fidelă a soţiei Laura FOTO

14 august, 2019
1 andreea 9jpg jpg jpeg

Timpul trece, trăsăturile rămân! Mihai Gruia de la trupa Akcent iubeşte, o altă femeie care seamănă perfect cu fosta sa soţie.

Au fost 10 ani o familie admirată. Se iubeau şi se îngăduiau reciproc, dar într-o zi ceva s-a rupt. Mihai Gruia şi Laura au pornit pe drumuri separate, dar, de dragul celor două fiice pe care le au, divorţul a fost unul amiabil, fără vorbe aruncate. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile, custodia şi au încercat ca cele două minuni din viaţa lor, Ana şi Natalia, să nu resimtă suferinţa unui cămin destrămat. Timpul a trecut, iar de la separare s-a scurs un an. Dacă Laura nu s-a afişat, încă, cu nimeni, şarmantul brunet a descoperit, la câteva luni de la despărţire, o altă muză cu care, din întâmplare, era prieten chiar din timpul căsătoriei.

Mihai s-a refugiat în braţele unei ardelence, Andreea Cojocaru, care, culmea, aduce perfect cu Laura, fosta sa soţie. Să aibă fostul component al trupei Akcent o preferinţă pentru un anumit tip de femeie sau amintirile îl chinuiesc?

acc1 jpg jpeg

„Mă bucur că am căzut de comun de acord şi că am realizat amândoi că aşa e cel mai bine pentru toată lumea. Aşa am reuşit să păstrăm intacte iubirea, armonia şi tot ce am construit împreună. Copiii îi creştem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ţinem la curent reciproc. Mi se pare un divorţ frumos, ideal. Suntem norocoşi din punctul ăsta de vedere. (…) Nu ieşim zilnic la cafele şi nu ne povestim lucruri intime. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii şi cum îi va afecta”, a mărturisit Laura, la „Vorbeşte lumea”.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg