Mihai Gruia pune Akcent doar pe anumite trăsături. Iubita Andreea, copia fidelă a soţiei Laura FOTO

14 august, 2019
1 andreea 9jpg jpg jpeg

Timpul trece, trăsăturile rămân! Mihai Gruia de la trupa Akcent iubeşte, o altă femeie care seamănă perfect cu fosta sa soţie.

Au fost 10 ani o familie admirată. Se iubeau şi se îngăduiau reciproc, dar într-o zi ceva s-a rupt. Mihai Gruia şi Laura au pornit pe drumuri separate, dar, de dragul celor două fiice pe care le au, divorţul a fost unul amiabil, fără vorbe aruncate. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile, custodia şi au încercat ca cele două minuni din viaţa lor, Ana şi Natalia, să nu resimtă suferinţa unui cămin destrămat. Timpul a trecut, iar de la separare s-a scurs un an. Dacă Laura nu s-a afişat, încă, cu nimeni, şarmantul brunet a descoperit, la câteva luni de la despărţire, o altă muză cu care, din întâmplare, era prieten chiar din timpul căsătoriei.

Mihai s-a refugiat în braţele unei ardelence, Andreea Cojocaru, care, culmea, aduce perfect cu Laura, fosta sa soţie. Să aibă fostul component al trupei Akcent o preferinţă pentru un anumit tip de femeie sau amintirile îl chinuiesc?

acc1 jpg jpeg

„Mă bucur că am căzut de comun de acord şi că am realizat amândoi că aşa e cel mai bine pentru toată lumea. Aşa am reuşit să păstrăm intacte iubirea, armonia şi tot ce am construit împreună. Copiii îi creştem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ţinem la curent reciproc. Mi se pare un divorţ frumos, ideal. Suntem norocoşi din punctul ăsta de vedere. (…) Nu ieşim zilnic la cafele şi nu ne povestim lucruri intime. Singura noastră temere a fost vis-a-vis de copii şi cum îi va afecta”, a mărturisit Laura, la „Vorbeşte lumea”.Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}