Mihai Leu şi Anna, 30 de ani de iubire. Mesajul sportivului pentru cea care îi bucură viaţa

22 februarie, 2021
1 leu jpg jpeg

Mihai Leu şi soţia lui, Anna, au împlinit, în urmă cu câteva zile, 30 de ani de când formează un cuplu. “Au fost aşa de frumoşi. Îţi mulţumesc iubita mea!”, a fost mesajul pe care marele sportiv i l-a transmis soţiei sale.

Se spune că un om care e iubit poate să învingă chiar şi boala, iar această terapie pare să-l fi ajutat şi pe Mihai Leu. ”Cred că soţia mea a avut o viaţă grea lângă mine. A stat lângă ringul de box tot timpul, nu e plăcut să vezi cum cel pe care îl iubeşti primeşte lovituri. După ce a renunţat, am ajuns la raliuri. Să stai lângă traseu sau în camera de hotel, să te gândeşti dacă se întâmplă ceva, nu e uşor. Am terminat cu asta, a venit problema medicală.  Tot timpul a apărut câteva ceva, iar asta cred că ne-a făcut să fim uniţi, iar sentimentele noastre să fie la fel. Noi nu ne-am lovit niciodată de monotonie. Când am cunoscut-o pe soţia mea, eram cu fata antrenorului meu, căreia îi arătam oraşul, pentru că se mutase acolo de puţin timp. Când am văzut-o pe Ana, i-am mărturisit persoanei cu care eram: Aceasta va fi soţia mea! I-am făcut curte câteva luni, nu m-am lăsat”., povestea Mihai Leu.

Cei doi au împreună un băiat, Marco, care astăzi are 26 de ani şi e un băiat de toată isprava.  Leu recunoaşte că relaţia dintre ei s-a bazat întotdeauna doar pe încredere, poate şi pentru că momentele când sportivul se enervează sunt extrem de rare: „O singură dată am ridicat vocea la el şi soţia mi-a spus: Nu mai ţipa la el, că râde de tine!”Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg