Mihai Mărgineanu a fost întrebat de ce nu îi plac manelele. Răspunsul lui a fost genial: „L-am cunoscut pe Adrian Copilul Minune“

14 mai, 2019
1 mihai margineanu manele jpg jpeg

În urmă cu aproximativ două luni, Teatrul Naţional din Bucureşti a găzduit cea mai importantă gală a cinematografiei româneşti, Premiile Gopo, însă evenimentul a fost umbrit de un moment incredibil petrecut pe scenă.

La un moment dat, pe scenă a urcat formaţia Kana Jambe, adusă de Dan Bursuc, cunoscut din lumea maneliştilor, iar trupa a cântat o variantă reinterpretată a hitului „Bohemian Rhapsody“, al formaţiei Queen.

Cel mai vehement contesatar al acelui moment petrecut pe scena TNB a fost Mihai Mărgineanu: „La Premiile Gopo, văzând atâta subcultură injectată în cultură, m-am convins că România este în metastază stadiul final şi că nu mai apucăm nici tratamentul paleativ“.

2 mihai margineanu manele digi 24 jpg jpeg

Invitat recent într-o emisiune de la Digi 24, Mihai Mărgineanu a vorbit despre momentul de la Gopo, afirmând că nu îi plac manelele, dar că are o părere bună despre manelişti.

„Nu-mi place atitudinea, nu-mi place muzica şi ceea ce transmite. Eu am o părere foarte bună despre cântăreţii de manele. Îl cunosc pe Vali Vijelie, îl cunosc şi-mi este un om drag, aş putea spune. L-am cunoscut pe Adrian Copilul Minune, Adrian Simionescu, care este un om... mişto. Nu despre asta e vorba. Este vorba despre ceea ce văd în jurul meu şi de ceea ce aud şi de faptul că transmit o anumită obrăznicie. E o lume închipuită acolo. E o lume unde valoarea este dată de bani şi de duşmani. Dacă n-ai duşmani, nu poţi să fii manelist. Este simplu. Este adevărat că, în ultima perioadă, pentru că sunt un urmăritor, urmăresc fenomenul, şi în ultima perioadă am văcut o cotitură bine de tot către lucruri normale, ceea ce e bine, cred. Până acum câţiva de ani de zile se cânta, cu ghilimelele de rigoare, şmecheria, şi şmecheria era dată de o maşină cu formă ciudată, cu nişte băieţi care se pozau singuri şi... Nu-mi place mie“, a spus Mihai Mărgineanu.Recente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg