Mihai Morar, adevărul despre Daniel Buzdugan, după 20 de ani de matinal

6 iunie, 2024

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, vocile de radio care de 20 de ani se aud la unison în Morning ZU, au bifat o nouă performanță, în acest an special pentru ei.

Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg

Îndrăgiții oameni de radio anunță că peste 2 milioane de români ascultă ZU zi de zi și aceasta este cea mai mare performanță realizată în ultimii 8 ani de ZU.

„Anul ăsta, împlinim 20 de ani neîntrerupți de radio împreună. Și azi-dimineață, am aflat că avem cei mai mulți ascultători din ultimii 8 ani de Radio ZU: peste 2.250.000 de oameni doar în România. E o creștere de aproape 30% in ascultători unici față de aceeași perioadă a anului trecut.

Sincer, știți pentru ce vă mulțumim cel mai mult? În 20 de ani de când fac matinal cu Daniel Buzdugan, din care 16 ani de Nr. 1 cu ZU, cei peste 2 milioane de oameni care ne ascultă au avut timp să schimbe câteva job-uri, să facă mai mulți copii, unii să se căsătorească de mai multe ori, alții să să își schimbe domiciliul, orașul, țara...dar, in tot timpul ăsta, au rămas cu aceiasi oameni de radio. Asta e incredibil. Și nu e meritul nostru. E dincolo de pricepere, voce, muzică sau marketing.”, a declarat Mihai Morar.

În plus, Morning ZU Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România, conform  studiului de audiență radio desfăşurat în perioada 15 ianuarie - 28 aprilie 2024.

Peste 1.200.000 ascultători unici sunt zilnic prezenți alături de moderatorii Daniel Buzdugan și Mihai Morar în Morning ZU. De 16 ani, RADIO ZU scrie istorie în România!

Morning ZU este cel mai ascultat matinal la nivelul publicului comercial din București, fiind lider absolut de audiență cu o creștere de 36% pe public comercial față de anul precedent. Peste 162.000 bucureșteni își încep zilnic dimineața, în drum spre birou cu Morning ZU, cu hituri și voie bună. În București s-a înregistrat un record pe ultimii 10 ani, fiind cel mai ascultat post de radio care atrage peste 22.4% din totalul sferturilor de ora ascultate în capitală de publicul comercial.

În acest val, Morning ZU rămâne cel mai ascultat matinal de radio la categoriile de vârstă plus 11 la nivel urban și conduce detașat topul celor mai ascultate matinaluri de radio la nivel național cu o cotă de piață de 13.1%.„Fiecare om și fiecare om de radio are o misiune pentru oamenii care stau cu urechile ciulite și cu inimile deschise. Vă mulțumim. Vă iubim!”, declară recunoscător Daniel Buzdugan.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg