Mihai Morar e un tată mândru! Cezara, fiica lui, e scriitoare la doar 11 ani: "Ea mi-a împlinit un vis"

15 iulie, 2020
6 fiica lui mihai morar e scriitoare 1 jpg jpeg

E cel mai mândru tată! Mihai Morar are acasă o familie de nota 10. Are o soţie iubitoare şi trei fiice superbe. Iată că una dintre ele îi calcă pe urme. Fiica lui, la doar 11 ani, e deja scriitoare! Prezentatorul a povestit totul!

Este pasionat de scris, de poezie, de frumos şi se pare că una dintre gemenele lui îi calcă pe urme. Mihai Morar, celebrul prezentator, a dezvăluit că Cezara, fiica lui de 11 ani, îi calcă deja pe urme. Mai exact, fetiţa a scris un eseu care a fost deja selectat şi publicat într-o carte, în antologia "Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie". Desigur, subiectul ales e exact perioada dificilă prin care am trecut şi trecem cu toţii din cauza pandemiei de coronavirus. 

Mihai Morar e tare mândru de fiica sa deoarece are talent la scris. În plus, ea i-a îndeplinit lui un vis. Voia şi el să îi apară numele pe o carte încă de când era mic. A povestit totul într-o postare în mediul online: 

"Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, “Înapoi în viitor”, a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată ţara pentru antologia “Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie”, apărută acum câteva zile la Editura Vremea.

Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria şi meritul ei. Cezara a scris aproape pe neştiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumuseţează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseţa lumea, prin scris, se înfrumuseţează pe sine.

Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aştept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu.", a dezvăluit el. 

2 fiicele lui mihai morar 4 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg