Mihai Petre, jurat la Te cunosc de undeva. Pe cine înlocuiește

6 iulie, 2022
mihai22 jpg

Marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!, pe Antena 1 vine cu o mulțime de surprize.  

După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat o înlocuiește. Astfel, Mihai Petre a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alatura în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan.

 “Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon.  Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție. A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevărat memorabil “ , a declarat emoționată Andreea Bălan.

mihai23 jpg

Locul de masa juriului nu va rămâne însă liber, Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza marea finală a sezonului 17.  “Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă” a declarat Mihai Petre.

Cum se vor descurca cuplurile în marea finală și cine va câștiga sezonul 17 din Te cunosc de undeva! Vom putea putea afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1. 



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg