Mihai Petre şi-a speriat soţia. Ce visează cunoscutul dansator

9 septembrie, 2021
4 mihai2 jpg jpeg

Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, au venit la Asia Express convinşi fiind că experienţa celui mai dur reality-show poate ascunde multe situaţii limită. Şi nu s-au înşelat.

Competiţia i-a scos pe cei doi din zona de confort. Pentru celebrul dansator, cursa pare că nu se mai termină, acesta mărturisind că de nenumărate ori a visat că se află într-o nouă misiune contracronometru.

Provocările fizice şi psihice au avut efect asupra lui Mihai Petre, iar probele dificile pe care le-a înfruntat zi de zi la Asia Express au continuat şi seara, după culcare. Atât pe parcursul filmărilor sezonului 4, după o zi istovitoare în cursă, cât şi după întoarcerea în ţară, simbolul care i-a aparut cel mai des în vise vedetei a rămas acelaşi: plicul roşu cu instrucţiuni. ”Mi s-a întâmplat să mă trezesc într-o noapte, să mă ridic în fund în pat şi să caut plicul cu următoarele instrucţiuni sub perne şi sub plapumă. Elwira nu ştia ce e cu mine, mă tot întreba ce fac, iar eu îi repetam că am de găsit plicul pentru o nouă misiune”, a declarat acesta.

Mihai Petre şi Elwira au fost profund marcaţi de cursa Asia Express, cei doi mărturisind că au fost puternic loviţi de realitate de nenumărate ori pe parcursul acestei experienţe. Cum s-a descurcat cuplul cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, telespectatorii Antena 1 pot vedea începând cu 18 septembrie. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express va fi difuzată în 5 ediţii consecutive şi poate fi urmărită la Antena 1 sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie, de la 20:00 şi luni, marţi şi miercuri, 20,21 şi 22 septembrie, de la 20:30.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate