Mihai Trăistariu a fost prădat de hoţi: "Tocmai am prins 20 de infractori!"

29 aprilie, 2022
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (3) jpg

Artistul este foc şi pară, după ce câţiva turişti i-au vandalizat apartamentele de la malul mării şi au plecat cu câteva bunuri.

Părea că, odată cu noul său business din Mamaia, cele câteva apartamente pe care le închiriază turiştilor la malul mării, Mihai Trăistariu se va relansa puternic în afaceri. Şi, cel puţin, a reuşit să se pună pe linia de plutire, după ce pandemia i-a sistat activitatea artistică şi nici şcoala sa de canto nu mai producea profitul de altădată.

Venirea primăverii şi a temperaturilor ridicate erau şi ele încurajatoare pentru micul său business, Mihai Trăistariu spunând că e destul de mulţumit că are mereu clienţi. Dar iată că, tocmai acum, în perioada liberelor de Paşte şi de 1 mai, când ar fi trebuit să fie pe val, artistul are mai mult de păgubit, decât de câştigat. Şi asta pentru că turiştii sosiţi recent l-au lăsat cu multe daune.

Imaginea lui Mihai Trăistariu ţinând pe braţ mai multe lenjerii de pat părea destul de "inofensivă", până să-i citim postarea plină de amărăciune: "Știți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori!", şi-a început el mesajul de pe Facebook. "Ei bine, lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne! Ce țară avem!!! Și câtă sărăcie să fie în România, încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine?!", ne-a elucidat el.

Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (1) jpg

Iată şi detaliile: "Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum 2 zile la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament. Azi dimineață, când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Și au lăsat ușile deschise. Au luat cu ei așa : 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un foen, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara."

Mihai Trăistariu nu a lăsat lucrurile aşa şi a sunat imediat la Poliţie. "Le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe watsapp că-i bag în pușcărie pentru furt. După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda."

Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (5) jpg

Mai mult, pentru a preîntâmpina şi alte asemenea evenimente, artistul a luat o decizie: "Am urcat prețul pe Booking de la 150 ron pe noapte... la 230 ron pe noapte. Am gândit că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta. Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț! Am vrut să fiu de treabă, dar nu se poate așa! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori!"

Nu e prima oară când Mihai Trăistariu are parte de clienţi necivilizaţi: "Vara trecută a dispărut doar o linguriță (era mai deosebită), un prosop, un cearceaf și niște turiști beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât. Dar timpul îmi dovedește mereu că ... orice este posibil."

Mihai Trăistariu deţine 6 apartamente într-un bloc din Mamaia Nord, toate 6 la același etaj. Apartamentele sunt noi, inaugurate în 2020 şi se află în apropierea plajei. Fiecare dintre ele a primit câte un nume în funcţie de cum a fost decorat, simulând un hotel boutique: Select, Forest, Rustic, Turquoise, Marine şi Love.

stanga
dreapta
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (7) jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (4) jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (6) jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord (2) jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Select jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Forest jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Rustic jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Turquoise jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Marine jpg
Mihai Traistariu apartamente la mare cazare Mamaia Nord   Love jpg

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg