Mihai Trăistariu are probleme mari cu banii: ”Chiar nu vreau să-mi vând maşina ca să am ce mânca”. Artistul e în pragul depresiei!

30 martie, 2021
1 screen shot 2021 03 29 at 21 16 30 png png

Deşi o ducea foarte bine înainte de pandemie, Mihai Trăistariu este acum în pragul colapsului financiar. Artistul a recunoscut că a fost nevoit să-şi vândă din bunuri pentru a se descurca cu banii. 

Înainte să izbucnească pandemia de coronavirus, Mihai Trăistariu era unul dintre cei mai înstăriţi artişti, investind bani nu doar în muzică, ci şi în imobiliare. Cântăreţului îi mergea mai bine ca niciodată şi ducea o viaţă la care alţii doar visează. Restricţiile impuse de autorităţi, însă, i-au diminuat atât de mult veniturile, că a fost nevoit să vândă o parte din bunuri.

screen shot 2021 03 29 at 21 15 53 png png
Mihai Trăistariu

”Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând maşina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile şi dacă Horeca a protestat, noi am rămas aşa uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu”, a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Artistul a mai adăugat că nu şi-a mai putut cumpăra haine de un an şi nici la terase nu-şi mai permite să iasă din cauza problemelor cu banii. În plus, a declarat că un test de anticorpi făcut în ianuarie a arătat că fusese infectat cu COVID-19, deşi nu a avut niciun simptom. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg