Mihai Trăistariu, atac dur la adresa Alexandrei Stan

5 august, 2013

Cântăreţul care a reuşit să se plaseze pe locul al patrulea la finala Eurovision din 2006 o desfiinţează pe artista care a reuşit să se facă cunoscută peste hotare cu piesa “Mr. Saxobeat”.

Cântăreţul care a reuşit să se plaseze pe locul al patrulea la finala Eurovision din 2006 o desfiinţează pe artista care a reuşit să se facă cunoscută peste hotare cu piesa “Mr. Saxobeat”.

Mihai Trăistariu se arată revoltat de strategia Alexandrei Stan de-a stârni mila opiniei publice, în urma scandalului avut cu managerul ei, Marcel Prodan.

„Nu ştiu de ce tot scrie presa că e bolnavă... Ce boli are?!... Nişte vânătăi trec. Oamenii o tot fotografiază prin cluburi, unde se distrează. Deci e OK... Poate este doar o tactică a avocaţilor ei. Oricum, Alexandra e talentată faţă de alte artiste, are voce, dar a fost promovată tot ca o piţipoancă şi nu a cântat niciodată piese de voce”, a declarat acesta pentru ziarulring.ro.

Reacţia lui Trăiastariu vine la câteva zile după ce Alexandra Stan declara că îi e frică să nu rămână cu handicap în urma bătăii primite de la Marcel Prodan.

„Am mai avut căderi nervoase din cauza epuizării, am mai leşinat prin concerte. Şi, oricum, e posibil să am urmări, adică, vă daţi seama că am fost lovită în cap şi am dureri foarte naşpa. De două zile nu pot să dorm şi am numai coşmaruri. Mi-e frică să nu rămân handicapată sau să am vreo boală de-asta“, a postat ea pe noul ei cont de socializare de pe Facebook.

Foto: paginile personaleRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate