Mike Tyson a ajuns de nerecunoscut: cu barba albă și în scaun cu rotile

18 august, 2022

Unul dintre cei mai mari sportivi din lumea boxului a ajuns într-o stare deplorabilă și vorbește deja despre sfârșitul vieții.

Mike Tyson (1) jpg

Considerat cel mai bun boxer al tuturor timpurilor, Mike Tyson are parte de-o pensionare“ forțată, din cauza stării lui de sănătate, care se depreciază pe zi ce trece. Nu că s-ar pune problema să mai boxeze la vârsta sa - cu toate că, în 2020, ”Iron Mike” a revenit în ring pentru o luptă cu Roy Jones Jr., pentru încă un spectacol de forță. Dar, la cei 56 de ani ai săi, pare prematur să-l vedem umblând ajutat de un scaun cu rotile.

Imaginea cu el imobilizat a fost surprinsă pe aeroportul din Miami, la o lună după ce a declarat că nu mai are mult de trăit.

Vom muri cu toții într-o zi, bineînțeles. Apoi, când mă privesc în oglindă, văd acele pete mici de pe fața mea și spun: `Wow, sunt aproape`. Data scadenței se apropie, spunea Tyson în cadrul unui podcast, la mijlocul lunii iulie.

Ultimul meu milion de dolari l-am cheltuit pe reabilitarea mea”, a spus cel despre care se știe că și-a cheltuit averea colosală în doar... 15 ani! Din cele aproximativ 500 de milioane de dolari pe care le-am făcut din box, nu mi-a mai rămas nimic. Totul a fost nebunesc, iar banii mi-au ajuns doar 15-16 ani. Pare o sumă uriașă, dar s-au dus toți banii. Am aruncat cu banii pe lucruri nebunești ’Hei, iubito, îți place mașina aia? Vino să petreci weekendul cu mine’. Am făcut numai prostii cu banii. Am mai avut două milioane de dolari și am cumpărat o casă în Phoenix”, a declarat Mike Tyson, potrivit publicației Mundo Deportivo“.

Mike Tyson (2) jpg

Acum, albit de vreme și imobilizat de o problemă mai veche la spate, Mike Tyson a ajuns să se deplaseze cu ajutorul unui baston și, în anumite situații, să se folosească de scaunul cu rotile. De altfel, el fumează și cannabis de ceva timp, pentru a-și calma durerile, sursa lui fiind propria sa fermă din California, stat în care s-a legalizat consumul pentru motive medicale. Un deznodământ trist pentru un sportiv atât de mare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg