Mike Tyson a aruncat-o din maşină pe Naomi Campbell!

3 septembrie, 2020
1 naomi deschidere jpg jpeg

Nu este o glumă. Povestea a ieşit la iveală chiar pe canalul de YouTube al lui Naomi Campbell, care a stat de vorbă cu comediantul Chris Rock

Acest episod arată că atât Mike Tyson, cât şi Naomi Campbell sunt firi cu adevărat vulcanice. Totul s-a întâmplat pe vremea când cei doi au avut o scurtă relaţie, în 1987. Legătura lor este una dintre acele poveşti între celebrităţi care se întâmplă să nu ajungă în tabloide. Ea a fost, însă, prima oară dezvăluită chiar în cartea lui Rory Holloway, prietenul şi managerul lui Tyson. Naomi şi boxerul s-au cunoscut la o petrecere, iar Rory povesteşte extrem de amuzant momentul: "Venisem la party ca să am grijă ca Mike să nu dea de necazuri. Când mă uit ce face, a trebuit să mă frec la ochi: stătea de vorbă chiar cu Naomi Campbell, care bulversa lumea modei la acel moment cu pielea ei de abanos şi picioarele interminabile. La un moment dat, eu le-am ţinut băuturile şi Mike îmi zice că se duce până la baie, când o văd pe Naomi că îl urmează. La naiba! M-am aşezat în faţa uşii ca să le zic oamenilor că e ocupată baia", scrie Holloway.

naomi youtube jpg jpeg

Continuarea poveştii? Cei doi nu aveau cum să ducă mult timp relaţia, fiind temperamentali şi foarte geloşi. Iar Chris Rock şi-a amintit un astfel de moment în discuţia de pe YouTube cu Naomi, avută chiar marţea aceasta. "Dacă îmi aduc bine aminte, Mike te-a împins din maşină într-o noapte, chiar în timp ce conducea. Îl scosesei din minţi de gelozie fiindcă îi dădusei unui tip numărul tău de telefon", a spus Chris. Reacţia lui Campbell? "Eşti sigur că nu eu l-am împins din maşină, de fapt?", a spus ea râzând. "Asta dacă într-adevăr m-am urcat în maşină cu el. Dar e bine că azi suntem oameni maturi amândoi şi ne înţelegem ca în familie. Mă bucur să văd că a evoluat aşa frumos, a înflorit. Dar acelea au fost vremuri nebune în New York. Nu ne mai putem întoarce la ele", a adăugat Naomi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg