Mike Tyson folosea o proteză de penis şi urina soţiei ca să treacă testele anti-drog. Reacţia campionului când un oficial a spus: „Domnule, sunteţi însărcinat!”

14 noiembrie, 2020
8 asta jpg jpeg

Fostul campion mondial la box a făcut nişte dezvăluiri uluitoare zilele trecute, când a recunoscut că a încercat să păcălească întreaga lume că nu consuma droguri şi n-avea de ce să fie exclus din competiţii. Ce reacţie a avut când a început să i se facă teamă că putea fi prins?

Legendarul boxer de 54 de ani a declarat, în cadrul Hotboxin' cu Mike Tyson, că a folosit, în timpul carierei lui fulminante, o proteză de penis, numită Whizzinator. Tyson apela la asemenea trucuri de fiecare dată când se pregătea de un meci important şi era necesar testul anti-drog.

profimedia 0341594169 jpg jpeg

“Era tare de tot!”, a început să povestească Mike.Puneam urina soţiei în proteza de penis şi, la un moment dat, ea mi-a spus să nu cumva să iasă vreo sarcină la analiză. Iar eu i-am zis că mai bine nu mai folosim urina ei, ci o să o folosesc pe cea a copilului. Mi s-a făcut teamă ca analiza să nu iasă cumva pozitivă pentru o sarcină.

Teama de-a nu fi prins

2 jpg jpeg

Mike a putut să păcălească întreaga federaţie de box pentru că persoana care îi recolta lui analize era atât de intimidat de el, încât îl lăsa să colecteze singur mostra de urină: „Tipul ăsta era aşa macho, încât n-a vrut să mă vadă pe mine dând mostra pentru analiză, dacă înţelegeţi ce vreau să spun... Îmi zicea să iau recipientul în care trebuia sa colectez urina şi să mă descurc singur. Ceea ce am şi făcut!”

1 jpg jpeg

Tyson nu a precizat la ajutorul cărei soţii şi la bunăvoiţa cărui copil a apelat. El e însurat cu Lakiha Spicer din 2009 şi, înainte, a ajuns la altar alături de Monica Turner (1997-2003) şi de Robin Givens (1988-1989).

3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg