Mike Tyson, maşinărie de făcut sex înainte de meciuri. Fostul lui şofer: “Ascundeam fete prin băi şi vestiare pentru el”

27 noiembrie, 2021
1 1 mike tyson profimedia 0570617194 jpg jpeg

Fostul bodyguard şi şofer al fostului boxer face nişte dezvăluiri fără perdea despre cum se pregătea Mike Tyson pentru meciuri. Înainte de-a urca în ringul de box, sportivul simţea atâta adrenalină, încât se temea să nu-şi omoare adversarul. Şi cum se putea relaxa puţin înainte de meciuri? Făcând sex!

Rudy Gonzalez, care a fost şoferul şi bodyguardul boxerului în anii ’80, a oferit un interviu celor de la The Sun, în care susţine că Tyson, care are acum 55 de ani, se culca cu diverse femei chiar înainte de-a începe partidele de box.

“Unul dintre cele mai mari secrete ale lui Mike e că avea nevoie să facă sex în vestiar înainte de meciuri”, a dezvăluit Gonzalez despre campion. “Trebuia să se culce cu cineva care să scape de toată acea tensiune pe care o simţea. Aşa că ascundeam fete în băi şi vestiare pentru el…”

stanga
dreapta
2 mike tyson profimedia 0032975424 jpg jpeg
3 mike tyson profimedia 0221274826 jpg jpeg
4 mike tyson profimedia 0429383643 jpg jpeg
5 mike tyson profimedia 0570617194 jpg jpeg

Amintindu-şi momentele de pregătire ale marelui sportiv, Gonzalez a declarat: “Mike îmi spunea: «Dacă nu fac sex, îl omor pe tipul ăsta acum!» Câteodată se ducea puţin cu fetele, le ... de nu se vedeau, îşi trosnea apoi gâtul şi spunea: «OK, tipul ăsta o să trăiască în seara asta!» Cea mai mare teamă a lui era să nu omoare pe cineva în ring. Ştia că era în stare de aşa ceva”, a conchis fostul lui angajat.

“Nu exagerez cu nimic când spun că Mike era ca un tren care-i lovea pe adversarii lui. Sexul îl ajuta să se relaxeze şi să mai scape de acea tensiune pe care o simţea”, a continuat acesta explicaţiile.

Probleme emoţionale

Se pare că Tyson avea o stare emoţională atât de intensă înainte de meciuri, încât izbucnea în lacrimi în vestiar câteodată. “Avea probleme cu anxietatea, era disperat câteodată că nu se simţea destul de bun sau se temea să n-o dea în bară cumva”, a adăugat Gonzalez.

“Mike se temea ca, dacă o dădea în bară, să nu ajungă în fostul lui cartier sau chiar după gratii”, susţine acesta. Tyson a crescut într-un cartier periculos din Brooklyn, a fost abandonat de tată când s-a născut, iar mama lui a murit în 1982, când fostul sportiv avea doar 16 ani.

Vorbind despre suferinţa simţită în copilărie, Mike a spus în 2012: “N-am văzut-o niciodată pe mama mea mulţumită de mine sau de ceva ce am făcut… nu am avut niciodată şansa de-a vorbi cu ea şi-a o cunoaşte… Iar acest lucru m-a distrus pe plan emoţional, personal”.

Tyson a dominat boxul, în calitate de campion la catagoria grea, din 1987 până în 1990. A făcut închisoare trei ani după ce a fost acuzat şi condamnat pentru viol, în 1992.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg