Mike Tyson şi-a prins soţia în pat cu Brad Pitt

7 aprilie, 2020
1 brad1 jpg jpeg

Mike Tyson a dezvăluit că şi-a găsit soţia, actriţa Robin Givens, cu care a fost căsătorit între 1988 şi 1989, în pat cu Brad Pitt. Totul se întâmpla în urmă cu 30 de ani.

Mike şi modelul au fost căsătoriţi doar un an, iar boxerul a aflat despre infidelitatea soţiei sale chiar în ziua în care urma să îi predea avocatului său actele de divorţ. Cu toate acestea, în ultima clipă s-a răzgândit şi s-a decis să vorbească pentru ultima oară cu Robin. El a parcat maşina în faţa apartamentului ei şi a aşteptat-o ​​să vină acasă, dar a avut parte de o surpriză. Robin nu a sosit singură, ci împreună cu Brad Pitt, care avea pe atunci 26 de ani.

4 brad pitt robin givens 2 1170x946 jpg jpeg

Tyson i-a lăsat să intre în apartament şi, după un timp, s-a îndreptat către cuibuşorul de nebunii. Când a intrat în cameră, Brad şi soţia lui erau în pat. Sportivul susţine că dacă nu ar fi fost întrerupţi cei doi ar fi întreţinut relaţii intime. Chiar dacă era furios, Tyson a reuşit să se stăpânească.

„Brad era speriat de moarte. Trebuia să îi vedeţi faţa pe care o avea când m-a văzut. M-a implorat să nu îl lovesc’’, a mărturisit boxerul.

Deşi Mike a făcut această poveste publică, Brad Pitt nu a vorbit niciodată despre acest subiect, însă fosta sa soţie, Robin Givens, a făcut-o.

3 mike jpg jpeg

„Dacă tragem linie, o parte din poveste este adevărată. Nu am citit cartea, dar mi s-a relatat că spune că ne-a prins în pat, iar asta nu s-a întâmplat”’, a spus Robin, în cadrul emisiunii Watch What Happens Live.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}