Mike Tyson, tată pentru a şaptea oară

9 septembrie, 2010

Faimosul pugilist aşteaptă, împreună cu soţia lui, Lakiha Spicer Tyson, venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Mike Tyson şi soţia sa, Lakiha Spicer Tyson, îi vor oferi, la sfârşitul lunii ianuarie 2011

Faimosul pugilist aşteaptă, împreună cu soţia lui, Lakiha Spicer Tyson, venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor.

Mike Tyson şi soţia sa, Lakiha Spicer Tyson, îi vor oferi, la sfârşitul lunii ianuarie 2011, un frăţior sau o surioară fetiţei lor, Milan, în vârstă de aproape doi ani. Fostul campion la box a fost surprins weekendul trecut frecând drăgăstos abdomenul partenerei lui, când cei doi soţi luau împreună cina la restaurantul Ago, din Las Vegas. ²Sunt amândoi foarte fericiţi şi toată lumea se simte bine², a declarat pentru presă un reprezentant de-al starului, care va deveni astfel pentru a şaptea oară tată. Anunţul sarcinii soţiei lui Tyson vine la mai bine de un an de când fetiţa de patru ani a lui Mike, Exodus, a murit din cauza unui accident petrecut la sala de sport.

Foto: Northfoto