Mila Jovovich a născut: ce nume bizar a ales pentru copil?

2 aprilie, 2015
2736965c00000578 0 image a 1 1427951443591 jpeg

Frumoasa actriţă din franciza “Resident Evil” a adus pe lume ieri cel de-al doilea copil al ei şi-al soţului său, Paul Anderson (de altfel, producătorul filmelor în care a jucat ea).

Frumoasa actriţă din franciza “Resident Evil” a adus pe lume ieri cel de-al doilea copil al ei şi-al soţului său, Paul Anderson (de altfel, producătorul filmelor în care a jucat ea).

Fostul supermodel de 39 de ani a devenit mamă pentru a doua oară, chiar de ziua păcălelilor: a născut cea de-a doua fetiţă a sa, după cum a anunţat chiar purtătorul ei de cuvânt ieri, pentru Eonline.com: “Milla a născut o fetiţă pe nume Dashiel, la ora 5.45 dimineaţa. Toată lumea e încântată şi foarte entuziasmată! Iar Milla e acum în perioada alinturilor faţă de copilul ei”.

Desigur, vedeta nu a omis să posteze o fotografie cu fiica ei abia născută, pe numele complet Dashiel Edan, pe Instagram. “Suntem atât de mândri să vă anunţăm despre naşterea celei de-a doua fată a noastră, domnişoara Dashiel Edan Jovovich-Anderson astăzi! Are 3,5 kg şi 50 centimetri!”. Actriţa a născut la trei zile după termenul naşterii oficiale.

image

Anunţul sarcinii a fost făcut iniţial în august anul trecut, pe Facebook: “O zi de luni fericită tuturor! Acest post trebuia să fie unul în care să vă spun cât de fericită sunt că voi pleca în Cape Town, în Africa de Sud, să încep filmările pentru Resident Evil: The Final Chapter”, a scris Mila. “Dar… eu şi soţul meu, Paul, tocmai am descoperit că aşteptăm încă un copil!”.

Sarcina a obligat-o pe actriţă să amâne filmările, mai ales că unele dintre ele presupuneau cascadorii riscante. “După lungi discuţii, ne.am gândit că ar fi în interesul tuturor să aşteptăm până nasc copilul, înainte să ne apucăm de film. Cu cascadoriile şi burta în creştere, nu cred că sarcina şi uciderea de zombi ar fi o combinaţie reuşită!”, a mai glumit actriţa de 39 de ani, care mai are o fiică, Ever Gabo, de 7 ani.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE