Mila Jovovich şi-a botezat fiica. Iată imaginile emoţionante!

28 mai, 2015
simeon stalpnicul png

Motiv de sărbătoare în familia actriţei Milla Jovovich! Weekendul acesta, celebra actriţă şi soţul său, regizorul Paul W.S. Anderson, şi-au botezat fiica în vârstă de opt săptămâni în cadrul unei ceremonii religioase emoţionante.

Motiv de sărbătoare în familia actriţei Milla Jovovich! Weekendul acesta, celebra actriţă şi soţul său, regizorul Paul W.S. Anderson, şi-au botezat fiica în vârstă de opt săptămâni în cadrul unei ceremonii religioase emoţionante.

Într-un cadru restrâns, dar plin de însemnătate, fiica cea mică a Millei, pe nume Dashiel, şi-a primit botezul weekendul trecut. Actriţa a împărtăşit acest moment important şi cu fanii de pe reţelele de socializare, postând diferite cadre emoţionante de la botezul mezinei.

image

Într-una din imagini apare fiica cea mare a Millei, Ever Gabo, ţinându-şi în braţe surioara, venită pe lume pe 1 aprilie. Ca descriere, Milla a adăugat câteva detalii de la botezul fiicei sale: „Botezul lui Dashiel a fost incredibil! A fost o ceremonie superbă, spirituală şi liniştită. Îi mulţumesc naşului de botez Chriss Brenner!”

image

Milla le-a împărtăşit fanilor că numele fiicei sale este unul special ales şi are influenţe ruseşti. După spusele actriţei, numele de sfânt al micuţei este ”Daria”, dat fiind faptul că s-a născut pe 1 aprilie, ziua în care se sărbătoreşte SF. Daria. De asemenea, slujba a fost una tradiţională, rusească, organizată într-o biserică ortodoxă, din Los Angeles.

image

Milla şi Paul s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ”Resident Evil” în 2002. Un an mai târziu de la întâlnirea celor doi, Milla a fost cerută în căsătorie de către celebrul regizor. În noiembrie 2007, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi, iar după acest moment fericit, cei doi au decis să-şi unească destinele în august 2009.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg