Mila Kunis, cea mai sexy actriţă a verii

5 septembrie, 2011

Vara care tocmai s-a încheiat a adus pe marile ecrane o mulţime de actriţe tinere şi frumoase, care au încercat să-şi demonstreze talentul, dar şi senzualitatea.

Vara care tocmai s-a încheiat a adus pe marile ecrane o mulţime de actriţe tinere şi frumoase, care au încercat să-şi demonstreze talentul, dar şi senzualitatea.

vezi aici fotografii cu Mila Kunis

Site-ul moviefone.com a organizat un sondaj pe durata verii în care cititorii votau cine cred că este cea mai sexy actriţa de pe marile ecrane în această vară (potrivit datelor de lansare a filmelor în SUA).

Mila Kunis a fost desemnată câştigătoare, poate şi datorită rolului ei lipsit de inhibiţtii din „Friend with Benefits“, în care joacă alături de Justin Timberlake, cei doi împărţind mai multe scene picante.

Alături de Kunis, în topul realizat de moviefone.com au mai fost incluse actriţele Olivia Wilde („Cowboys & Aliens“), Rosie Huntington-Whiteley ( „Transformers 3“), Natalie Portman („Your Highness“), Jessica Alba („Spy Kid 4“), January Jones („X-men: First Class“), Zoe Saldana („Colombiana“), Rosario Dawson („Zookeeper“), Freida Pinto („Rise of the Planet of The Apes“), Blake Lively („Green Lantern“) şi Jennifer Aniston („Horrible Bosses“).

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg