Miley Cyrus a renunţat la marijuana. Ce se pregăteşte să facă artista de a luat această decizie?

16 iunie, 2017
mile4y png

Invitată recent în emisiunea lui Jimmy Fallon, Miley Cyrus a dat o veste mare. Cântăreaţa a vorbit deschis despre consumul de marijuana şi a recunoscut că a renunţat la a mai fuma. Dacă credeaţi că s-a cuminţit, ei bine, motivul este altul. Se pregăteşte să facă ceva important în viaţă şi a divulgat totul la show-ul de miercuri seara.

image

Miley Cyrus nu se pregăteşte să devină mamă, aşa cum a mai speculat presa internaţională, ci decizia de a se abţine din fumat iarbă vine ca un moment de respiro şi de seriozitate în timp ce se pregăteşte să îşi lanseze cel de-al şaselea album muzical. Artista de 24 de ani a declarat: "Acest album este cel mai important de până acum, aşa că am vrut să mă asigur că sunt super serioasă şi lucidă în modul în care gândesc şi vorbesc. "

image

Fostul star din Hannah Montana, care a lansat deja două piese - Malibu şi Inspired - şi care se regăsesc pe albumul următor, a recunoscut că a fost "foarte implicată" pe timpul  înregistrătilor. "Spun asta de fiecare dată, dar mi-a plăcut să înregistrez acest album atât de mult!" Cântăreaţa a vorbit şi de vechile sale obiceiuri, recunoscând în faţa lui Fallon: "Nimeni nu a murit vreodata din cauza marijuanei, dar nimeni nu a fumat atât de mult ca mine!"

Nu este pentru prima dată când Miley vorbeşte despre consumul de marijuana într-un show tv, spunndu-i lui Fallon că "are mereu acest coşmar că iau o supradoză de marijuana în timp ce este invitată la emisiunea Saturday Night Live." Luna trecută, Cyrus a declarat la Billboard că schimbarea stilului său de viaţă a avut un impact semnificativ asupra modului în care ea vede oamenii din jurul său: "Îmi place să mă înconjor de oameni care mă fac să mă simt mai bine, să evoluez. "

Foto: Captură The Tonight Show YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg