Miley Cyrus abia şi-a anunţat divorţul de Liam Hemsworth, iar acum petrece deja pe iaht cu altcineva! Liam are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit Miley?

13 august, 2019
1 deschidere liam jpg jpeg

Motivele divorţului neaşteptat dintre Miley şi Liam ies la iveală. Deşi abia se căsătoriseră în decembrie anul trecut, se pare că mariajul lor nu prea a funcţionat de la bun început

Erau împreună de zece ani - o relaţie, ce-i drept, cu suişuri şi coborâşuri. Şi se căsătoriseră de 9 luni. Dar în cazul lor, căsătoria a făcut mai mult rău. Fiindcă din acest 9 luni, cei doi nu prea au apucat să fie căsătoriţi - trăind "separat de luni bune", potrivit apropiaţilor cuplului. De fapt, după ce s-au împăcat în 2016, lucrurile nu au mai fost la fel. De atunci au continuat să aibă probleme - dar au sperat că dacă se căsătoresc, lucrurile se vor soluţiona. Din contră. S-au înrăutăţit. Astfel că pentru prietenii cuplului nu este deloc o surpriză anunţul divorţului.

miley si liam jpg jpeg

Mai mult, aceleaşi surse spun că Miley, disperată de evoluţia gravă a situaţiei dintre ei, l-ar fi implorat pe Liam să meargă la terapie de cuplu, dar actorul a refuzat. Ruptura a fost decisivă încă din luna iunie - după acest moment, Miley dându-şi frâu pornirilor sale bisexuale şi alegând să se întâlnească cu fosta soţie a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter (30). Cele două sunt prietene de mai mulţi ani, iar apropiaţii spun că după eşecul relaţiilor lor cu bărbaţi, şi-au găsit acum confortul una în braţele celeilalte. De altfel, Miley şi Kaitlynn au fost văzute vineri sărutându-se pe un iaht pe Lacul Como, acolo unde au plecat într-o vacanţă - foto jos. La scurt timp după, a venit anunţul oficial al divorţului lui Miley (26).

miley cyrus jpg jpeg

De cealaltă parte, însă, o sursă apropiată actorului prezintă puţin diferit situaţia: "Mariajul lor a luat sfârşit. Liam are inima frântă, dar Miley nu vrea decât să se distreze şi să recupereze timpul pierdut. Liam îşi doreşte o familie tradiţională, cu copii. Însă asta nu era deloc între planurile zbuciumatei Miley. Ea i-a spus în faţă că vrea să se distreze şi cu alţi oameni - femei şi bărbaţi. Că e artistă şi e libertină, iar această latură a ei Liam n-a putut s-o digere niciodată. Ea de fapt nici n-a vrut să se mărite. Toţi cei din jur vedeau asta, mai puţin Liam. Familia lui a încercat de mult timp să-i deschidă ochii, dar fără niciun rezultat. A avut încredere în Miley, acum se simte ca un idiot". 

Diferenţa dintre ei s-a văzut încă o dată anul acesta pe covorul roşu Met Gala, unde Liam a fost o prezenţă elegantă, lângă o puştoaică rebelă zbuciumată, care scoatea limba întruna şi îşi punea mâna între picioare în faţa fotografilor. "Lui nu-i place deloc această latură a ei. El este fix opusul", comentează aceeaşi sursă. "Nu ai cum să înţelegi ce simt. Nu vreau să vorbesc despre asta", a declarat Liam unui reporter Daily Mail Australia care l-a întrebat despre divorţ.

liam jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg