Miley Cyrus este celebră, însă nu cea mai sexy din familia ei. Mai are trei fraţi şi două surori pe care nimeni nu-i cunoaşte

30 august, 2017
102 7 KIIS FM's 2017 Wango Tango   Show jpeg

Pe ea o ştim destul de bine, căci a crescut pe micile ecrane în rolul lui Hannah Montana şi a devenit femeie pe scena muzicală, impunându-se în toate topurile internaţionale. Totuşi, puţini sunt cei care ştiu că Miley mai are patru fraţi şi că unii dintre ei se luptă pentru a răzbi în lumea celebrităţilor.

Ea e cea mai cunoscută din familia ei

Să-ncepem cu Noah Cyrus. Are 17 ani, e cântăreaţă, şi a urmat acelaşi drum în viaţă ca sora ei mai mare, Miley Cyrus, dar încă nu s-a ridicat la nivelul succesului ei. Noah încearcă din răsputeri să se impună pe scena muzicală, însă faima surorii ei o face să rămână în urmă.

Noah Cyrus

Brandi Cyrus are 30 de ani şi e, asemenea surorilor ei mai faimoase, cântăreaţă. Nici ea nu a ajuns pe drumul celebrităţii, deşi activează încă din 2009 în formaţia „Frank Derol”.

Brandi Cyrus

Şi mult mai puţin cunoscuţi sunt bărbaţii din familia lui Miley Cyrus. Unul dintre ei este Trace Cyrus (28), de profesie – aţi ghicit!” – muzician. El este backing vocalist şi basist în trupa ”Metro Station”. În plus, el deţine o companie de haine, numită ”From Backseats to Bedrooms”.

Trace Cyrus

Şi ajungem şi la cel mai chipeş dintre ei, Braison Cyrus  (23) pe numele lui, care nu a ales o carieră în muzică, ci una în actorie şi modeling. Braison şi-a făcut debutul în modelling cu o campanie pentru Dolce & Gabbana, iar în scurt timp numele lui a ajuns pe buzele multor designeri celebri.

Braison Cyrus

Cel de-al cincilea frate al lui Miley este Christopher Cody Cyrus, în vârstă de 25 de ani. El este, de fapt, fratele vitreg al artistei, fiind rezultatul iubirii dintre Billy Ray Cyrus şi Kristin Luckey, de acea, poate, nu are o legătură prea strânsă cu Miley şi duce o viaţă departe de tatăl său şi de familia acestuia.

Cody Cyrus

Iar dacă vă întrebaţi dacă există ocazii în care toţi aceştia ajung în aceeaşi încăpere, aflaţi că, recent, Miley şi familia sa au acceptat să filmeze pentru ”Carpool Karaoke” într-o formulă aproape completă, din peisaj lipsind doar fratele Christopher Cody, dat fiind faptul că nu au o relaţie foarte apropiată.

Familia Cyrus

Iată video-ul în care Miley apare alături de părinţii ei, Tish şi Billy Ray Cyrus, dar şi de patru dintre fraţii ei: Braison la volan, Trace pe scaunul din mijloc, şi surorile Noah şi Brandi în spate.

foto: arhivă, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}