Miley Cyrus pe coperta Vogue: ”Pentru mine contează mai mult sănătatea fizică și psihică decât banii”

19 mai, 2023

Autoarea hitului ”I can buy myself flowers” este vedeta lunii iunie de pe coperta ediției britanice Vogue. Cu această ocazie, Miley Cyrus a dezvăluit care îi sunt prioritățile în viață, acum, la 30 de ani.

Miley Cyrus, strălucitoare pe coperta britanică Vogue (6) (1) jpg

Miley Cyrus a venit la New York special pentru două zile interesante cu fotograful și redactorul Vogue. Diva, care locuiește la Los Angeles, a acceptat cu mare bucurie să fie coperta lunii iunie în ediția britanică a reputatei reviste.

Miley Cyrus, strălucitoare pe coperta britanică Vogue (2) jpg

Miley Cyrus s-a transformat din copil, într-o femeie ravisantă, chiar sub ochii noștri, iar ședința foto din Vogue este de-a dreptul incendiară.

Artista a acceptat să vorbească cu sinceritate despre aspecte din viața sa mai puțin știute. Toate acestea în timp ce hit-ul ”I can buy myself flowers” este din ce în ce mai bine cotat. Miley Cyrus a fost felicitată de însăși Gloria Gaynor, interpreta hitului ”I Will Survive”, un adevărat ever green al muzicii. Gloria Gaynor e de părere că odată cu melodia ”Flowers” a apărut acel cântec așteptat de toată lumea care să devină varianta actualizată a lui ”I Will Survive”.

Cu un timbru mai mult decât special, Miley Cyrus este posibil să devină noua Gloria Gaynor. Interpreta hitului ”I Will Survive” este foarte impresionată de noua melodie cu care a ieșit Miley, venită ca răspuns la despărțirea artistei de Liam Hemsworth. Piesa vorbește despre o despărțire devastatoare și despre cum va reuși ea să își revină. Nu ne lipsesc nici indiciile, cântecul plin de durere a fost lansat ca un cadou, cu câteva ore înainte de ziua fostului soț Liam Hemsworth.

Superstarul pop Miley Cyrus strălucește pe coperta ediției din iunie 2023 a revistei British Vogue Magazine, realizată de fotograful de modă Steven Meisel. Responsabil cu stilul a fost Edward Enninful, de părul vedetei s-a ocupat Guido Palau, de machiaj Pat McGrath și de unghii Jin Soon Choi.

Iată câteva dintre declarațiile lui Miley Cyrus pentru Vogue: ”Nu sunt o persoană disperată după atenție. Am acum 30 de ani. La 20, 21 de ani, ai mai multe de demonstrat. Eu nu sunt părinții mei, eu sunt eu. Mulți ani am cărat după mine sentimente de vină sau rușine, ca adult am fost destul de dur criticată. Și în copilărie am fost, iar acum înțeleg ce greșeală este aceasta.”, mărturisește Miley Cyrus în Vogue.

”Mă mândresc cu alegerile mele, fac tot ce pot să mă protejez. Pun sănătatea fizică și psihică înaintea oricărei sume de bani. Mi-am făcut timp pentru mine, vreau să fac ce-mi place, să stau cu familia și cu prietenii. Ador să fac mișcare, să mănânc bine, să învăț noi moduri de a trăi conștient, să mă dedic lucrurilor benefice mie și protocoalelor create special pentru mine”, a spus cu candoare artista, printre altele.

Foto: Vogue/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg