Miley Cyrus, petrecere aniversară cu marijuana pentru sora sa, Noah, şi iubitul Liam Hemsworth

15 ianuarie, 2017
miley si liam png

Vineri seara, Miley Cyrus i-a mulţumit "Unchiului Snoop Dog" pentru barul de marijuana de la petrecerea organizată pentru aniversarea  iubitului său, Liam Hemsworthde, print-o fotografie inedită distribuită pe Instagram. Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani apare în faţa unui bar plin cu iarbă, bunătăţi de la Merry Jane - compania de canabis lansată de Snoop Dog în 2015. Pentru a lămuri pe toată lumea, barul de la petrecere a avut şi un semn luminos deasupra, "Weed".

Extravaganta Miley Cyrus s-a fotografiat cu un joint în gură  la petrecerea din Los Angeles, locul în care consumul de marijuana este legal încă de la începutul anului. Petrecerea privată a fost organizată pentru trei persoane dragi lui Miley, iubitul său Hemsworth şi sora sa de 17 ani, Noah, dar şi pentru un bun prieten al cântăreţei, Wayne Coyne, solistul trupei Flaming Lips. Ziua de naştere a lui Noah a fost pe 8 ianuarie, în timp ce Hemsworth şi Coyne s-au născut amândoi pe 13 ianuarie.

Mai devreme de începerea petrecerii, interpreta hitului " Wrecking Ball" a împărtăşit cu fanii o poză şi un mesaj romantic pentru Liam care a împlinit 27 de ani :'Happiest birthday EVER to my favorite being EVER EVER EVER! You have been my best friend since the day we met..... I am beyond lucky to share sooooo many animals with you!!! I love you @liamhemsworth.'

Petrecerea a fost una interesantă, costumaţiile invitaţilor au fost tematice, iar Miley a vrut să ţină fanii curioşi din social media la curent cu atmosefera de la eveniment. Unul dintre apropiaţii artiştei a declarat : "Petrecerea a fost intimă, cea mai mare parte a invitaţilor fiind prieteni apropiaţi şi membrii ai familiei. A fost foarte distractiv,  Miley a socializat cu toţi invitaţii si a fost super frumos."

Miley şi Liam au început să se întâlnească încă din 2009, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Last Song", iar trei ani mai târziu, cei doi s-au logodit. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers chiar atât de bine în relaţia lor, aşa că s-au despărţit pentru o perioadă. Zvonuri despre o nouă poveste de dragoste între cele două vedete au apărut în 2016, când au fost văzuţi din nou împreună. Mai mult, Liam a petrecut Crăciunul cu familia lui Miley, inclusiv cu fraţii ei Brandi, Trace, Noah şi Braison, precum şi cu mama artistei, Tish şi cu tatăl Billy. De Revelion, famiile celor doi îndrăgostiţi s-au reunit, iar presa a zvonit că Miley şi Liam s-ar fi căsătorit în secret chiar în noaptea de Anul Nou.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg