Miley Cyrus şi-a cumpărat casă de 2,5 mil. $ pentru ea şi Liam Hemsworth

11 februarie, 2016
miley liam jpeg

Tânăra cântăreaţă care a luat lumea prin surprindere odată cu împăcarea cu fostul logodnic, Liam Hemsworth, nu doar că poartă din nou inelul de logodnă, dar a şi cumpărat deja o casă pentru a locui împreună!

Miley şi-ar fi reluat relaţia cu actorul de 26 de ani de Sărbători, petrecute în Australia, la familia lui acasă, şi a cumpărat un nou „cuib al iubirii” cu 4 dormitoare în Malibu, în valoare de 2,5 milioane de dolari, unde, cine ştie, poate-şi vor forma chiar o familie în viitorul apropiat! “Planul este ca Liam să mai stea acolo cât timp îşi consolidează relaţia, apoi el să se mute definitiv cu ea în noua casă, când se simte pregătit”, conchide o sursă citată de Us Weekly. Deocamdată, cei doi iubăreţi stau împreună în casa lui tot în Malibu.

Artista de 23 de ani a fost cerută în căsătorie de Liam tocmai în 2012, după patru ani de relaţie, dar anul următor au rupt logodna, iar Miley, după cum bine ştim, a luat-o pe un drum nou şi radical, atât profesional, cât şi personal. Imaginea ei s-a transformat la 180 de grade, la fel şi genul de muzică, ajungând o rebelă celebră,  de multe ori extravagantă.

“Amândoi ştiu că ceea ce au este real. Miley a avut nevoie de timp pentru a se maturiza, dar acum crede că este pregătită pentru asta”, a adăugat sursa citată.

Chiar recent, Liam Hemsworth a acordat un interviu celor de la Men’s Fitness în care-a discutat şi despre dragostea eternă pentru Miley. “Iubeşti pe cine se întâmplă să iubeşti… nu poţi allege. Şi cred că unele persoane au puţin mai mult bagaj decât crezi… Am fost împreună 5 ani. Aşa că nu cred că acele sentimente se vor schimba vreodată. Şi asta e bine, pentru că demonstrează că ce-am avut a fost pe bune. Nu doar o distracţie. Chiar a fost o parte importantă din viaţa mea şi mereu va fi”, a spus tânărul actor australian.