Miley Cyrus şi Liam Hemsworth plănuiesc o nuntă pe muntele Himalaya. Cât de excentrică va fi?

12 martie, 2017
miley, liam wedding jpeg

După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, despărţiri şi împăcări, iată că Miley Cyrus şi Liam Hemsworth vor ajunge în sfârşit la altar şi este oficial. Cei doi logodnici au decis să-şi lege destinele în vara aceasta şi nu oriunde, ci într-un loc total neobişnuit pentru o nuntă - pe muntele Himalaya.

image

Dacă ne-am fi aşteptat la o nuntă excentrică la Hollywood, cu rochii de designer de mii de dolari, invitaţi celebri şi un meniu de 5 stele, Miley, 24 de ani, şi Liam, 27, ne uimesc cu o altfel de extravaganţă. Cele două vedete, care au revenit la sentimente mai bune şi au decis să reia relaţia în anul 2016, după o despărţire de aproape doi ani, vor o ceremonie intimă pe cealaltă parte a lumii. Este şi asta o aroganţă, ce-i drept, cu totul diferită faţă de petrecerile de căsătorie tipice ale starurilor hollywoodiene.

Cine ar fi zis că Miley, care a avut o trecere bruscă de la fetiţa cuminte - star Disney, la diva excentrică tunsă scurt, îmbrăcată sumar, îşi doreşte ceva hippie. "Miley are o latură mai hippie şi vrea să meargă pe partea asta, nu să cheltuie milioane de dolari pentru o nuntă", a declarat o sursă pentru o revistă de peste Ocean.  "Ea vrea să se axeze pe latura spirituală a căsătoriei şi este foarte interesată de hinduism, aşa că este în căutarea unei locaţii în Nepal, locul în care acestă religie este deja un mod de viaţă."

image

Să fie Liam de vină pentru această Miley liniştită? Poate că da, însă cert este că nunta va fi una romantică "vor fi petale de flori pe drum şi inimioare colorate atârnate în copaci. Pentru că iubeşte animalele, Miley vrea să fie înconjurată de elefanţi, cai, păuni şi porumbei în ziua cea mare.", a adăugat un apropiat al artistei. Cât despre mâncare, putem să ne luam adio de la meniurile excentrice care conţin caviar - preparatele vor fi vegane.

Miley şi Liam vor petrece într-un cadru restrâns alături de familie şi prieteni, în timp ce surorile lui Miley, Noah şi Brandi, vor fi domnişoare de onoare, iar fraţii lui Liam, Chris şi Luke, vor fi cavaleri de onoare. Nici venirea ginerelui la ceremonie nu va fi una normală, Liam va călări un cal alb. Să ne aşteptăm ca Miley să nu poarte o rochie albă de mireasă? Poate va opta pentru un costum tradiţional indian.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg